Strona 33 z 35 PierwszyPierwszy ... 233132333435 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 342

Wątek: Canon 5D - oficjalnie

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Nie troluj pn_
    Cytat Zamieszczone przez Angmar
    Mówiłem, że troll
    Rozmawiam. Nie chcesz to ignor na mnie i nie odpowiadaj.

Ty zaczales udowadniac jakie to wazny jest wysoki czas synchro (...i tak dalej)
    Ja to bym chcial miec wysoki czas synchro i hss i pare innych rzeczy z roznych puszek obu zaprzyjaznionych firm. To jest najwiekszy problem, jedna puszka ma to fajne, inna tamto. Marzy mi sie puszka, ktora ma wszystko fajne i jeszcze kosztuje, np. z 600 euro, hihihi. :-) Niezle by bylo, nie? Moglaby sie nazywac nawet Pstrykon lub Foton, Canon lub Nikon, czy jak tam chce. :-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 20:44

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angmar
    Mówiłem, że troll... nie szkoda wam czasu na bezsensowną "polemikę" z tym dżentelmenem?
    A potem ktos przyjdzie, przeczyta, i bedzie dalej rozpowiadal ze to 1/500 w nikonach to 12 cud swiata i FP ssie i tak naprawde sie nie da uzywac bo sie baterie szybko wyczerpuja?
    ...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    tak, a "chlopaki" mialy wlaczone turbo, ze potrzebowales 1/8000s? "dookola bialutko" - wioslowali w sniegu, a potem sie obudziles?
    To byla Norwegia, dookola bylo bialo, sloneczko, i po raz pierwszy w zyciu zabraklo mi skali.

Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Rozmawiam. Nie chcesz to ignor na mnie i nie odpowiadaj.
    A ty nie podsuwaj coraz to nowych bzdur i porownan gdzie to Canon ma wyjsc na najgorszy badziew, bo sie to moze nieco zemscic i wyjdzie odwrotnie.

np. z 600 euro, hihihi. :-)
    Poczekaj... Jeszcze troche i Canon dokopie calej reszcie budzetowym dslr'em za 500-600 dolcow/euro.

Juz widze teksty na "zaprzyjaznionym" forum:
    "A nasze D70 to mimo ze drozsze, ale przynajmniej ma ostrzejszego kita, i dluzszego, i synchro 1/500..."

Szkoda czasu to juz czytac... Cokolwiek Canon wypusci, ciagle te same nedzne argumenty i udowadnianie ze "u nas to juz dawno bylo i lepsze"...
    ...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

A ty nie podsuwaj coraz to nowych bzdur i porownan gdzie to Canon ma wyjsc na najgorszy badziew, bo sie to moze nieco zemscic i wyjdzie odwrotnie
    Ja nie podsuwam, tylko dyskutuje z inteligentnymi chlopakami, ciekawych rzeczy sie dowiaduje, poszerzam horyzonty.

Canon badziew?!? Gdzies ty to wyczytal?!? W zyciu tak nie sadzilem. Wrecz przeciwnie.

W maju focilem 20D w Pradze, do dzis jestem pod wrazeniem. Niestety... drogi jest. Na moje potrzeby za drogi...

Jeszcze troche i Canon dokopie calej reszcie budzetowym dslr'em za 500-600 dolcow/euro.
    Jestem za. To znaczy nie za dokopaniem. Tylko za nowymi, niedrogimi dslrami roznych firm, coby i wybor byl i konkurencja i ceny spadaly. :-)

Juz widze teksty na "zaprzyjaznionym" forum:
    A nasze D70 to mimo ze drozsze, ale przynajmniej ma ostrzejszego kita, i dluzszego, i synchro 1/500...
    Hihihihihi ;-)

ciagle te same nedzne argumenty...
    Nedznik ze mnie straszny ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Poczekajmy na D200, cos czuje, ze to bedzie ubaw ;-) Rowniez z cena.
    A swoja droga to szkoda, ze to fajne forum tak latwo mozna zasmiecic...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    Poczekajmy na D200, cos czuje, ze to bedzie ubaw ;-) Rowniez z cena.
    Miejmy nadzieje, ze nie. Nie zebym plakal z tego powodu, i tak nie kupie, ale konkurencja! Dla klientow, czyli nas, jak zawsze zbawcza.

Nikonowi, jako, ze FFa na pewno nie bedzie, zeby dotrzymac kroku, pozostaje tylko wypuscic ponadprzecietna puszke za rozsadne pieniadze. To jedyna mozliwosc zawalczyc w segmencie 20D i/lub 5D. Inaczej nie wroze swietlanej przyszlosci tej firmie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Canon badziew?!? Gdzies ty to wyczytal?!? W zyciu tak nie sadzilem. Wrecz przeciwnie.

W maju focilem 20D w Pradze, do dzis jestem pod wrazeniem. Niestety... drogi jest. Na moje potrzeby za drogi...
    Twoje skomlenie zaczyna byc naprawde nudne. "Ja chce super-aparat,
    musi miec sync 1/1000, musi miec to, musi miec tamto, ale narazie to
    na 20D mnie nie stac". Ja chce poleciec w kosmos, tylko narazie nie mam
    20 milionow $ na zbyciu.
    Idz sie bawic gdzie indziej, serio.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    Twoje skomlenie itd.
    Czemu mnie obrazasz? Sprawia Ci to jakas radosc?

"Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie"

Miasto
    USA

Domyślnie

Ja nie podsuwam, tylko dyskutuje z inteligentnymi chlopakami, ciekawych rzeczy sie dowiaduje, poszerzam horyzonty.
    A chyba ze tak. Tylko ten twoj styl taki troche... Trollerski.

Zagladnij na glowna strone... Przeciez juz na starcie od zoltego bola oczy. Rownie dobrze mozna pisac o rasizmie i podawac przyklady czlonkow KKK jako nierasistow.

Jestem za. To znaczy nie za dokopaniem. Tylko za nowymi, niedrogimi dslrami roznych firm, coby i wybor byl i konkurencja i ceny spadaly. :-)
    Konkurencja niestety narazie to spi dosyc mocno. Co my tam mamy? Wieksze wyswietlacze i nieco poobcinany stary model? Jeszcze troche to w sektorach dla fotografow wogole nie zobaczysz zadnego nikona zeby nawet doplacali za ich uzywanie. Nowe 5D, nawet jesli uznac je za niedorobiony model tylko zwiekszy ilosc porzucajacych N na rzecz C.
    ...

Strona 33 z 35 PierwszyPierwszy ... 233132333435 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów