Strona 25 z 35 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 342

Wątek: Canon 5D - oficjalnie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    ja bym sie na twoim miejscu nie przywiazywal do cropa u canona. taki zestaw 24-105 i 5d to przeciez dla ciebie idealny aparat i super ogniskowa, a co bedzie jezeli canon oleje cropa za jakis czas?
    prawda. duzy celownik 5D to cos, za co dalbym sie pokroic. 3k$ to nie jest kwota, ktora bylbym gotow za niego dac, ale jak spadnie z cena to bede sie pewnie mocno zastanawial. przepakowane 20D pod wzgledem mozliwosci mi w 100% odpowiada. calosc rozbija sie jednak o kase

a tak nawiasem mowiac, to im wiecej o tym mysle, tym bardziej wydaje mi sie prawdopodobne, ze crop na rynku prosumer umrze smiercia naturalna. zostanie platikowy badziew EF-S dla trabantow. i tyle. linia D30-20D zniknie, albo "zmieknie" do poziomu podszlifowanych trabantow. polke wyzej beda twardsze korpusy juz FF. i chyba pozostaje sie z tym pogodzic
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 24-08-2005 o 00:21
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

a czy ktos zwrocil uwage na guzik umieszczony nad ekranem lcd po lewej stronie
    http://www.dpreview.com/articles/Can...ages/5d-06.jpg

i pytanie po co semi-profi wydruk prosto z aparatu? :-)... czyzby jednak 5D to rynek masowy

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac

i pytanie po co semi-profi wydruk prosto z aparatu? :-)... czyzby jednak 5D to rynek masowy
    Oj boze, kazdemu cos przeszkadza. Fajne body, troche za drogie, ale pewnie wkrotce spadnie i bedzie ok. Po co sie spierac czy pol, cwierc czy w 1/100 profesjonalny.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Żyję na przedmieściach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    na duzym LSD ostrosc faktycznie latwiej ocenic. ale jestem dosc sceptyczny do takiej hurra-optymistycznej opinii.
    MSPANC Powiem Ci, że nie zawsze, choć hiperwzroczność to jeden z typowych objawów zjedzenia wafelka LSD :-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac

szczerze mowiac, to czasem jak foce grupy dzieciakow, to chcialbym miec w plecaku mala drukarke i mozliwosc zrobienia na szybko odbitki w prezencie. juz na widok tylko znaczka pocztowego na ekraniku LSD maluchom swieca sie mordki z radosci. a jakby jeszcze dostaly papierowe zdjecie, to by chyba sie posikaly z rozkoszy.
    w takiej sytuacji mozna bardzo wdzieczne fotki zrobic :-)

od przybytku glowa nie boli. chociaz zamiast takiego przycisku wolalbym np. galke do ISO, ale jak sie nie ma co sie lubi...
    www albo tez flickr

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    MSPANC Powiem Ci, że nie zawsze, choć hiperwzroczność to jeden z typowych objawów zjedzenia wafelka LSD :-)
    ja mialem na mysli ekran notebooka nie wiem czy MVA w laptopy klada, ale nawet na matrycach TN mozna dosc dobrze ocenic zdjecie.

a co do objawow LSD... :-)

a swoja droga, to faktycznie wyglada na to, ze wygrasz zaklad z Kaleidem i nie powiem, ze perspektywa FF w tej cenie mi sie nie podoba
    www albo tez flickr

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

szczerze mowiac, to czasem jak foce grupy dzieciakow, to chcialbym miec w plecaku mala drukarke i mozliwosc zrobienia na szybko odbitki w prezencie.
    Od przybytku glowa nie boli i jak jest taka mozliwosc, to nie widze powodu, zeby sie krzywic, raczej zeby sie cieszyc.

PS. Nie zasmiecam czasem?!?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Żyję na przedmieściach

Domyślnie

ja mialem na mysli ekran notebooka nie wiem czy MVA w laptopy klada, ale nawet na matrycach TN mozna dosc dobrze ocenic zdjecie.
    Spodobał mi się ten ekranik LSD.
    a co do objawow LSD... :-)

a swoja droga, to faktycznie wyglada na to, ze wygrasz zaklad z Kaleidem i nie powiem, ze perspektywa FF w tej cenie mi sie nie podoba
    Nie jestem pewny, choć mam większe sanse jak tydzień temu i też się o taki obrót sprawy nie pogniewam.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Żyję na przedmieściach

Domyślnie

Przycisk Direct Print będą wtykać we wszystkie korpusy, bo to technologia Canona, który robi również drukarki. Na DPR ktoś wyciągnął przykład fotografa na stateczku wycieczkowym, ktoś inny fotografa imprezek sportowych... Oboje opychali swoje zdjęcia z przyzwoitych puszek, drukując foty na miejscu.
    Ostatnio edytowane przez RadioErewan ; 24-08-2005 o 05:07

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Przycisk Direct Print będą wtykać we wszystkie korpusy, bo to technologia Canona, który robi również drukarki. Na DPR ktoś wyciągnął przykłąd fotografa na stateczku wycieczkowym, ktoś inny fotografa imprezek sportowych... Oboje opychali swoje zdjęcia z przyzwoitych puszek, drukując foty na miejscu.
    po mojemu, to bzdet marketingowy. czlowiek, ktory nauczy sie obslugi 5D jest w stanie nauczyc sie tez jak znalezc polecenie drukuj w menu aparatu. bez jaj...

zamiast tego mogla byc fizyczna galka do ISO. ale co zrobic...
    www albo tez flickr

Strona 25 z 35 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów