Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: 50D powrót do poprzedniego firmware

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Pewnie pochwalił się, że ma nową wersję softu i ktoś go uświadomił, że na tym sofcie bardziej szumi matryca i stary soft jest lepszy.
    I stąd cała zadyma. Używam 1.0.6 i nie znalazłem powodu, żeby wracać do wcześniejszych wersji.
    Ale ja używam aparatu do fotografowania a nie onanizowania się
    Bardzo dowcipne i śmieszne uwagi. Dziękuję.Ja nie onanizuje się zwłaszcza, że na studiach w Krakowie byłem wiele lat temu. ;-)
    A jeśli chodzi o przedmiotowy problem to po prostu chciałem popróbować m. in. z tego powodu:
    http://mglogowski.blogspot.com/2009/...konkluzje.html
    chociaż wiem ,że lepsze jest wrogiem dobrego ale przecież zawsze można wrócić. Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Dwa z trzech tak.
    Pod ostatnim linkiem jak ściągamy z "Backup Download Server" jest jeszcze wersja 1.0.3.
    I tu miałeś rację. To chyba jedyne miejsce gdzie pozostał stary soft. Jak pisałem wcześniej spróbuję sie pobawić. Przy okazji po sąsiedzku Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez Jasper ; 03-07-2009 o 07:37 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasper Zobacz posta
    Bardzo dowcipne i śmieszne uwagi. Dziękuję.Ja nie onanizuje się zwłaszcza, że na studiach w Krakowie byłem wiele lat temu. ;-)
    A jeśli chodzi o przedmiotowy problem to po prostu chciałem popróbować m. in. z tego powodu:
    http://mglogowski.blogspot.com/2009/...konkluzje.html
    chociaż wiem ,że lepsze jest wrogiem dobrego ale przecież zawsze można wrócić. Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

I tu miałeś rację. To chyba jedyne miejsce gdzie pozostał stary soft. Jak pisałem wcześniej spróbuję sie pobawić. Przy okazji po sąsiedzku Dzięki!
    Ja tez mam 50D z 1.0.6 i nie narzekam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów