kurde gdzie wynajdujecie takie robactwo u mnie na polach ze świeczka szukać czegoś takiego.. skakuna to ni cholery jeszcze nie widziałem.. Tymal cały czas Tamron 90 czy coś się zmieniło ? a bielinek piękny pogratulować fotek
![]()
kurde gdzie wynajdujecie takie robactwo u mnie na polach ze świeczka szukać czegoś takiego.. skakuna to ni cholery jeszcze nie widziałem.. Tymal cały czas Tamron 90 czy coś się zmieniło ? a bielinek piękny pogratulować fotek
![]()
makro na CB - zapraszam!
Tak, niezmiennie tamronik 90, co do robactwa, Kaasik91 ma racjęTrzeba szukać uważnie, w różnych miejscach są różne obiekty, na łąkach motyli, nad stawami ważki itp itd...
gorzej mi dojrzeć to całe robactwo bo dość wysoki jestem ,) ....a do tego w tym roku tylko 2 wypady makrowe jak na razie po 2,3h to aż wstyd normalnie :PP
na stojąco niczego sie nie znajdzie, kucnąc trzeba ;]
Kurde, kto rano wstaje temu ... TAKIE MAKRO się udaje.:-D
Świetne fotki.
Poziom nie do osiągnięcia bez poświęcenia , niestety.
Uwielbiam makro , ale jestem leń :-(.
Nie lubię statywu i wczesnego wstawania , dlatego moje efekty są takie jakie są czyli " spacerowe ".
Przez Ciebie postanowiłem skorzystać z budzika![]()
Twoje foty mnie położyły na łopatki.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Sunders, satyw zwyczajny, jakiś tani zwyklak za "pięć dych"
Poświęceniem bym tego nie nazywałPoziom nie do osiągnięcia bez poświęcenia , niestety.No może moment podniesienia się z łóżka o 5 rano, jednak później już sama frajda, wczoraj np. udało mi się znaleźć nad brzegiem stawku wylinkę Ważki czteroplamy, oto parę strzałów w kolejności chronologicznej:
23.
24.
25.
![]()
Piękna seria![]()
Ty doświetlasz tylko kartką czy też innymi materiałami jak np. folią aluminiową?
makro na CB - zapraszam!