Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Canon 600/4 L

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Pomijam już fakt, że przyłączanie się do uszczypliwych postów innych osób (# 29 i 30) Tobie też nie przystoi.
    wybacz, ale widzac tam złosliwosci i uszczypliwosci jestes lekko przewrazliwiony.. ten komentarz nie uderzal ani w Ciebie, ani nie mial nawet byc uszczypliwy.. ot, zwykly zarcik ale jesli tak go odebrales to wiedz, ze nie bylo to moja intencja..

a jesli juz mowimy o zlosliwosciach to miej troche wiecej samokrytyki kolego.. tylko dla przypomnienia:

Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale za nim coś napiszesz, to szybciej pomyśl - z 6-cioma w ręce może mieć kłopot przedszkolak, ale nie dorosły facet
    do tego jak sam przyznales twoja opinie opiera sie na:

Tak się składa, że miałem okazję pomacać to szkło i stąd wyraziłem swoją opinię...
    zaraz potem dodajesz:

a że jestem amatorem, to moje zdanie i odczucia mogą być skrajnie inne niż u profesjonalisty - co nie znaczy jednak, że nie mogę wyrazić tutaj swoich subiektywnych ocen.
    co rowniez nie znaczy, ze ktos moze uznac twoje subiektywne oceny za bledne i zwrocic Ci na to uwage.. Ty sie wtedy obruszasz i robisz z siebie ofiare "beldu moderatora", jednoczesnie odgryzajac sie na prawo i lewo.. nieladnie

i kontunujac, w koncu popelniles kolejna (MZ) niedorzecznosc:

całodzienne wymachiwanie tym szkłem może być rzeczywiście „lekko” męczące – ja miałem na myśli pojedyncze strzały..
    konia z rzedem temu kto kupuje supertele by zrobic "pojedyncze strzaly".. to nie jest obiektyw na rodzinne wycieczki ktory chowa sie do plecaka/torby i idzie dalej ;-)

sądzę, że z Twojej strony nastąpił po prostu mały „błąd w sztuce” i stąd też moja reakcja.
    wroc prosze do poczatku mojego postu, przeczytaj jeszcze raz swoje stwierdzenia i przemysl kto popelnil "blad w sztuce" :-)

milego dnia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    .........milego dnia
    Dziękuje i życzę tego samego Wybacz, ale z mojej strony EOT. Pzdr.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    .......A co do argumentów że mi coś nie wypada to wybacz... ale są ani na miejscu ani adekwatne do sytuacji - nie Tobie oceniać co mi wolno pisać, więc nie tędy droga w argumentacji.
    W każdym razie ja (jak i inni forumowicze) będziemy oceniać to, co Ty (a także inni moderatorzy) piszesz czy się to Tobie podoba czy też nie. Szkoda jednak, że nie przyjmujesz do wiadomości pewnych drobnych uwag (czynionych oczywiście w sposób niezłośliwy) - rodzą się wtedy np przedwcześnie zamykane wątki (które w sumie nigdy nie powinny powstawać). Sądzę, że zróbmy EOT, gdyż innych forumowiczów (zainteresowanych 600/4 L) nasza dyskusja może już nużyć. Pzdr.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 08-07-2009 o 11:09 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W każdym razie ja (jak i inni forumowicze) będziemy oceniać to, co Ty (a także inni moderatorzy) piszesz czy się to Tobie podoba czy też nie. Szkoda jednak, że nie przyjmujesz do wiadomości pewnych drobnych uwag
    Popatrz... a jak Twoja wypowiedź została oceniona (przeze mnie i nie tylko) to jak zareagowałeś?
    Poprawianie świata najlepiej zacząć od siebie . I tym miłym akcentem EOT.

Uprawnienia umieszczania postów