Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
Pomijam już fakt, że przyłączanie się do uszczypliwych postów innych osób (# 29 i 30) Tobie też nie przystoi.
wybacz, ale widzac tam złosliwosci i uszczypliwosci jestes lekko przewrazliwiony.. ten komentarz nie uderzal ani w Ciebie, ani nie mial nawet byc uszczypliwy.. ot, zwykly zarcik ale jesli tak go odebrales to wiedz, ze nie bylo to moja intencja..

a jesli juz mowimy o zlosliwosciach to miej troche wiecej samokrytyki kolego.. tylko dla przypomnienia:

Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale za nim coś napiszesz, to szybciej pomyśl - z 6-cioma w ręce może mieć kłopot przedszkolak, ale nie dorosły facet
do tego jak sam przyznales twoja opinie opiera sie na:

Tak się składa, że miałem okazję pomacać to szkło i stąd wyraziłem swoją opinię...
zaraz potem dodajesz:

a że jestem amatorem, to moje zdanie i odczucia mogą być skrajnie inne niż u profesjonalisty - co nie znaczy jednak, że nie mogę wyrazić tutaj swoich subiektywnych ocen.
co rowniez nie znaczy, ze ktos moze uznac twoje subiektywne oceny za bledne i zwrocic Ci na to uwage.. Ty sie wtedy obruszasz i robisz z siebie ofiare "beldu moderatora", jednoczesnie odgryzajac sie na prawo i lewo.. nieladnie

i kontunujac, w koncu popelniles kolejna (MZ) niedorzecznosc:

całodzienne wymachiwanie tym szkłem może być rzeczywiście „lekko” męczące – ja miałem na myśli pojedyncze strzały..
konia z rzedem temu kto kupuje supertele by zrobic "pojedyncze strzaly".. to nie jest obiektyw na rodzinne wycieczki ktory chowa sie do plecaka/torby i idzie dalej ;-)

sądzę, że z Twojej strony nastąpił po prostu mały „błąd w sztuce” i stąd też moja reakcja.
wroc prosze do poczatku mojego postu, przeczytaj jeszcze raz swoje stwierdzenia i przemysl kto popelnil "blad w sztuce" :-)

milego dnia