Czy ja dobrze rozumiem, w najnowszej wersji Firefoksa nie ma zarządzania kolorem. Dodatek Color Management jest niekompatybilny dla tej wersji. Takie uwstecznienie?
Czy ja dobrze rozumiem, w najnowszej wersji Firefoksa nie ma zarządzania kolorem. Dodatek Color Management jest niekompatybilny dla tej wersji. Takie uwstecznienie?
5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.
Jak autorzy zupdate'uja rozszerzenie pod nowa wersje przegladarki to nie bedzie uwstecznienia.
Taki urok zabawy wersjami RC a nie "full official release". Po oficjalnym release pewnie większość dodatków się skompatybilni (skompatybilnuje?
).
Równie dobrze ja mogę narzekać że mi się Norton Internet Security 2009 wysypuje na Windows 7 RC 32bit (a na 64bit śmiga) ... ale nie - to moje własne ryzyko używania wersji RC i jestem prawie pewien że tuż przed/tuż po wypuszczeniu pełnej wersji Windows 7 Symantec wypuści pacza/nową wersję nie wysypującą się na tym systemie.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Nie wiem dokladnie co to za dodatek itp ale sam zaktualizowalem FF i 2 dodatki nie dzialaly (slownik poprawnej pisowni i Photoinfo)
Wsytarczy sciagnac ich instalke (archiwum) i w total commanderze zmodyfikowac plik instalacyjny w archiwum zmieniajac parametr maxversion na np 3.6- pozniej odpalamy ta instalke w FF i stary dodatek smiga az milo