I wszystko jasne, dzięki Janusz!, "The system supports ICC version 2 profiles only " a w Safari jest po prostu jak trzeba, to ciekawe, że można to zrobić jak należy a się nie robi.
I wszystko jasne, dzięki Janusz!, "The system supports ICC version 2 profiles only " a w Safari jest po prostu jak trzeba, to ciekawe, że można to zrobić jak należy a się nie robi.
ja mam u siebie "The system supports ICC version 2 profiles only "
Wyszedł stabilny FF 3.6 i niestety dalej z ICCv4 kiszkaWygląda na to, że Mozilla nie traktuje zbyt poważnie zarządzania barwą, wychodząc z pewnie i słusznego założenia, że jest to istotne dla znikomej liczby userów.
Robi się nieciekawie, bo ile jeszcze można używać starej wersji, dla której żadne rozszerzenia nie są już rozwijane, no i nie wiem, jak z aktualizacjami bezpieczeństwa. Do Safari się nie mogę jakoś przekonać.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 02-02-2010 o 10:59
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 02-02-2010 o 10:34 Powód: Automerged Doublepost
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Może w Chromie zrobią CMS-a, może to kwestia czasu. Rozwój tej przeglądarki jest naprawdę szybki i chyba w dobrym kierunku. Starają się jak mogą:
http://blog.chromium.org/2010/01/enc...-security.html
Może za jakiś czas coś z tego będzie.