Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Co wybrać? 5D, 5DII czy może 50D

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

robiłem 5dMkII fotki jak Mój syn biegnie w moją stronę-fotek około 10 ciu,dystans od 20m do 2m -wszystkie trafione .nie wiem czy 5D ma słaby AF -ale to na pewno zależy też od szkieł jakie są podpięte.ja nie nażekamp-a z tych opini co tu czytam to wychodzi że jest masa fotografów którzy na maxa wykożystują możliwości aparatu-szoka że nie widać tego po fotkach jakie zamieszczają w galeriach

Bywalec Awatar fotomih
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    z tych opini co tu czytam to wychodzi że jest masa którzy na maxa wykożystują możliwości aparatu-szoka że nie widać tego po fotkach jakie zamieszczają w
    Bo liczy się świadomość posiadania

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    robiłem 5dMkII fotki jak Mój syn biegnie w moją stronę-fotek około 10 ciu,dystans od 20m do 2m -wszystkie trafione .nie wiem czy 5D ma słaby AF -ale to na pewno zależy też od szkieł jakie są podpięte.ja nie narzekam-a z tych opini co tu czytam to wychodzi że jest masa fotografów którzy na maxa wykorzystują możliwości aparatu
    na środkowym tak jest z obu piątkach - jak podepnę 135L to nie ma bata - trafia na servo praktycznie za każdym razem.. ale z 50/1.4 już gorzej..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec
    Miasto
    Kamienna Góra/Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    na środkowym tak jest z obu piątkach - jak podepnę 135L to nie ma bata - trafia na servo praktycznie za każdym razem.. ale z 50/1.4 już gorzej..
    Ja miałem problem z pożyczonym EF 28-135 - testowałem przy kiepskim świetle, ale lekka korekta w body załatwiła problem.
    Co do 50/1.4 to zobaczymy bo to chyba jeden z najbliższych zakupów jakie zrobię...

Powiem tak jak bym wcześniej znalazł to forum (poczytał topic o 5D mk2) to bym olał zakup i był by to błąd. Najlepiej nie czytać

Choć obecna cena jest trochę przegięta moim zdaniem, może warto poczekać jak się nie śpieszy. Myślę że jest szansa na poprawę kuru złotego, bardziej już chyba nie poleci do góry Choć w tym kraju to fakt nic nie wiadomo...

Odnośnie serwisu staroci to luty/marzec był robiony mój leciwy EOS 3 - poza długim terminem wszystko z nim ok Zwłaszcza że serwis to mamy suuuuppperrr
    Ostatnio edytowane przez tplewa ; 09-07-2009 o 01:38

Uprawnienia umieszczania postów