wszystko calkiem sympatyczne, z wyjatkiem miny modelki- strasznie smutna i na kazdym zdjeciu taka sama. rozbaw ja troche niech sie powyglupia, pousmiecha
to drzewo i jego iście falliczny kształt tak średnio pasują moim zdaniem do modelki w sukni ślubnej :P
Dawaj następne weselsze i nie ukosuj tak wszystkich kadrów
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Dlaczego ona na wszystkich zdjęcia patrzy tak " z pod byka " ? Akurat jej nie pasuje to. Proponowałbym Tobie ugiąć nogi lub przykucnąć i wtedy ją poprosić o to aby spoglądnęła na Ciebie.
4ka wg mnie najlepsza. Świetna konwersja do cz-b. W większości też fajne tylne światło. Większość fajna. Mogłaby się dziewczyna uśmiechnąć. Ma ładne usta.
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5
hehe, qrde ale nie mam weselszych... Jest taka mala tajemnica braku jej usmiechu, jeszcze jakies 3 miesiace i napewno sie usmiechnie od ucha do ucha... a z tymi ukosami to chyba rzeczywiscie poprzeginalem
spoko, nie widzialem tego problemu wczesniej... nastepnym razem wiecej kucne... ;]
Dziekuje