Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [Locter] - mój zbiór fotopstryków

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie [Locter] - mój zbiór fotopstryków

Witam, od dawna prezentuje juz swoje pstryki na innych stronach, ale choć robie zdjęcia canonem, to jakoś nie bylo okazji tutaj ich wrzucić. Wrzucam zatem kilka pstryków, być moze ze widzieliscie je na innym forum. Zapraszam do oceny.

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Średnio mnie interesuje portret, to nie moja "branża" - poza dziecięcym własnej córki, rzecz jasna - ale spróbuję się podzielić swoimi amatorskimi wrażeniami:
    #1 i 2 no, ładna dziewczyna (choć z panią małżonką oczywiście nie konkuruje), jednak dlaczego jej twarz (oczy) są umieszczone poza mocnymi punktami?
    #3 jak skonfrontować ten portret męski z fotkami powyżej, to oczy wydają się sztucznie podkreślone, wręcz domalowane. Policzki przy nosie zbyt wygładzone, jak na mężczyznę - sprawia wrażenie plastiku, co niezbyt koresponduje z ogólnym image modela.
    #4 fajne foto, chyba najlepsze z tej serii, ALE - klasyczne zamyślenie sugerowałoby nieco opuścić wzrok modela.

Udanych kolejnych prac!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów