Może zwykła komenda w trybie DOS - "chkdsk" tylko nie wiem czy będzie to działało na dyski wymienne.Zamieszczone przez Semtex
Może zwykła komenda w trybie DOS - "chkdsk" tylko nie wiem czy będzie to działało na dyski wymienne.Zamieszczone przez Semtex
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
pokazuje no problem , ale niestety problem jest pozdrawiam
5d + L plecak
Nie widze zeby ktos polecil program BadCopy Pro, jak mialem problem z wykasowana karta, bardzo mi pomogl. Jest to program platny, ale mozna sciagnac wersje demo zeby sprawdzic ile da rady odzyskac.
A może zobacz z jakimś przełącznikiem. Podpowiedzi chkdsk/? lub chkdsk/help.Zamieszczone przez Semtex
Używałem kiedyś do twrdzieli chkdsk c:/f ale to znowu może byc pudło![]()
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
U mnie zarowno naprawe karty CF jak i odzyskanie zdjec zlatwil platny ale w rozsadnej cenie pakiet Norton SystemWorks 2005
Zamieszczone przez Vitez
Ok dzięki , niestety z karty już nic nie bedzie bo padakę zaliczyła lexar 80x - jutro jednak wyślę ją do Anglii bo Konsult tylko chyba polskie wymienia.
Niestety miałem tą pechową serię i teraz padła na bad sektory
5d + L plecak
he, he, semtex, wiszę ci piwko dwie godziny temu wpadł do mnie znajomy z prośbą o zrzucenie fotek z CF na CD, zgrałem, pokazuje, a gość na to, że fajnie, ale to tylko połowa fotekZamieszczone przez Semtex
ściągnąłem smartRecovery i bez większego problemu odzyskałem drugą połowę.
canon-board ruuuulez!!!![]()
pozdro.,
m.
5d + L plecak
Ja ze swojej strony polecam GetDataBack for FAT32 ktory potrafil odzyskiwac mi dane nawet z uszkodzonych nosnikow i w sytuacjach kiedy inne programy wymiekaly. W przypadku uszkodzen pomocny jest takze HDD Regenerator (fdisk'iem bym raczej delikatnych spraw nie naprawial)
Ja zdoiłem Digital Image Recovery 1.47 PL, wszystko fajnie tyle tylko że fotki skasowałem ACDSee i o ile z odzyskaniem JPG nie ma problemu tak CRW odzyskują się ale są nie do odczytania
... może ktoś wie dlaczego ??
... a może odzyskiwał ktoś w Was skasowane ACDSee pliki CRW - Skutecznie ??