z mojego doświadczenia wynika że największy podziw budzi 70-200 2.8 L IS podpięty do 350D (bez gripa oczywiście) taki fajny kontrast wielkości![]()
z mojego doświadczenia wynika że największy podziw budzi 70-200 2.8 L IS podpięty do 350D (bez gripa oczywiście) taki fajny kontrast wielkości![]()
Ostatnio edytowane przez jaś ; 28-06-2009 o 22:55
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Ja też strasznie często przepinam szkła i jakoś problemów z piaskiem nie mam.
Jestem niczym Taft cztery pogody![]()
a ja zawsze noszę jakieś jedzenie w torbie-i mam tam nakruszone-więc zamiast piasku może być coś innego
![]()
Właśnie z tym mam zawsze problem - jakieś wafelki otworzone : zjeść do końca nie idzie, bo za dużo, a wyrzucić żal. W ręce podczas fotografowania trzymać nie będę, a w plecaku miejsce jest po aparacie, którym właśnie focę. No, ale koniec tego OT.
W Bydgoszczy ogólnie patrzą na fotografów, jak widzą więcej niż jedno body albo jedno body i Lkę to pytają się z jakiej gazety itp. Kilka razy zdarzyło mi się, że prosili żebym im zrobił zdjęcie, ot tak. Zdarzało się również, że na przykład pani kwiaciarka zapytana czy wyraża zgodę na jedno zdjęcie kwiaciarni, nawet bez niej (wizerunku) kategorycznie zabraniała itp... Jeszcze nie zdarzyło mi się, by ktoś wpychał mi łapy w obiektyw, może po prostu jestem za uprzejmy ;D