Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Wzbudzanie podziwu u przechodniow

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    Ja bylem bardzo zainteresowany a wrecz przerazony jak widzialem "Pana fotoreportera" w Lednicy z 1d MkIII na szyi, z lampa w kieszeni polaczona kabelkiem z body, na body na przemian 70-200 f2.8 IS oraz (chyba) 24-70 IS ktore po zmianie bez zakladania jakiegokolwiek dekielka wrzucal do torby przypietej do paska a zmienial obiektywy srednio co 30-60 sekund (po doslownie kilku zdjeciach)
    Taka praca fotoreportera. Nie rozumiem skąd zdziwienie. Oni tym pracują.
    Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    na dobrą sprawę to wszędzie można dostać w ryj :]
    lampy unikam w takim samym stopniu jak fotografowania w ostrym słońcu, poza tym na koncercie z dużą odgrodzoną sceną, gdzie i tak trzeba strzelać tele to bez sensu. ale przecisnąć sie pomoże
    Jeszcze kiedyś to się bardzo bałem o sprzęt, bo chyba z 5 razy jako młodzieniaszek byłem zaczepiany przez dresów i niejednokrotnie przyjąłem piąchę lub buta na ryj. Zawsze pomagały wtedy długie nogi. Nie chciało im się mnie gonić. Leniwi są Teraz jakoś mi przeszło, nie wiem w sumie dlaczego, ale jakoś uwierzyłem w to, że ludzie nie są aż tak źli. Nawet nie wiem dlaczego... A może to przez mój niecodzienny wzrost (190cm)...

Lampa - o zgrozo! Jak już to od sufitu albo na kablu.
    Cytat Zamieszczone przez solver Zobacz posta
    tak, o ile wpuszczą Cie na koncert z aparatem, no chyba, że wchodzisz z wielką plakietką która Ci na to pozwala. Już wiele razy zdarzyło mi się, że na koncert nie mogłem wnieść "urządzeń rejestrujących".. a okazywało się, że z jakieś gazety koleś zdjęcia małpką robił
    Niejednokrotnie wbijałem się tu i ówdzie "na Lkę wiszącą na klacie". Ochroniarze często nie pytają kto ja, tylko wpuszczają. Co innego z imprezami akredytowanymi, wtedy to trzeba się postarać
    Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o mnie to zawsze większe zainteresowanie budzi moja modelka (czy nawet model) niż ja czy mój skromny aparacik:>
    Też prawda.
    Cytat Zamieszczone przez bartheq Zobacz posta
    chodzi z dwoma aparatami (:
    Ja często chodzę z trzema :
    (fot. Paweł Warliński)
    (i dodatkowo słuchawki jako ochrona przed wybuchami - rekonstrukcja wojenna)
    (żeby mieć 3 szkła pod ręką, bo inaczej nie umiem, lubię przepinać :P)
    i nie narzekam, bo wiem że ma to jakiś cel i później mam dobre według mnie zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez micles ; 24-06-2009 o 22:31

Uprawnienia umieszczania postów