Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 107

Wątek: Wzbudzanie podziwu u przechodniow

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    A w naprawdę biednych krajach warto również zalepić logo na długopisie BIC albo szczoteczce do zebów Colgate, żeby nie kłuć w oczy i nie prowokować.
    Chodzisz ze szczoteczką do zębów na wierzchu po mieście, czy tylko w zaciszu łazienki "reklamujesz" Colgate-Palmolive ?
    Fotograf platoniczny

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Ojej miejcie żesz jakieś wyczucie, zaczynacie się łapać za słówka jak szczyle w gimnazjum :P
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Ja po prostu bronię społeczności "zaklejaczy" do której sam należę
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

niektórzy po prostu wolą dmuchac na zimne i jakostam procentowo zmniejszyć szanse na zainteresowanie sprzetem. wystarczy ze raz zadziala i juz bedzie to zbawienny raz bo ktos z daleka luknie i 'e, nie brzydki czarny, ten obok ma zebre - bierzemy tego'.
    jak sie komus chce bawic w zaklejanie to czemu nie. niczemu to nie szkodzi a pomoc moze.
    swoją drogą popatrzcie w jakich casach zyjemy zeby kurde bać sie wyciągnąć swoją własnosc na wierzch i uzytkować ją tak jak Bóg przykazał
    "Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
    Fotoblog (:

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

to może pokażcie fotki pozaklejanych aparatów - jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce u Was.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    zeby kurde bać sie wyciągnąć swoją własnosc na wierzch i uzytkować ją tak jak Bóg przykazał
    To nawet nie koniecznie chodzi o strach, eliminuje też cała rzesze świeżo upieczonych fanów fotografii - "o canon? ile ma megabitó... tfu, ten tego - megapikseli?"

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

No ale fanki też eliminuje
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Z tym lansem to czasem zdarzają się wpadki Wczoraj znajomy z pracy opowiadał mi, jak to widział dziewczynę z białą rurką na obchodach "tubylczego" święta w sobotę.
    Mając za pazuchą D80 z sigmą zwrócił na nią baczniejszą uwagę i odsunął się z ewentualnej linii strzału. Dziewczyna przymierzała się dobrą chwilę, cofnęla się 2-3 metry po czym trach... i wyskoczyła kukułka.
    Stracił zainteresowanie...
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Dziewczyna przymierzała się dobrą chwilę, cofnęla się 2-3 metry po czym trach... i wyskoczyła kukułka.
    Stracił zainteresowanie...
    Hahah! dzięki Mellan, za poprawę humoru..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    to może pokażcie fotki pozaklejanych aparatów - jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce u Was.
    jak aparat z logiem zaklejonym izolacją elektryczną - w sumie kolor ma ten sam, może trochę bardzie błyszczy
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów