Ojej miejcie żesz jakieś wyczucie, zaczynacie się łapać za słówka jak szczyle w gimnazjum :P
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Ja po prostu bronię społeczności "zaklejaczy" do której sam należę![]()
Fotograf platoniczny
niektórzy po prostu wolą dmuchac na zimne i jakostam procentowo zmniejszyć szanse na zainteresowanie sprzetem. wystarczy ze raz zadziala i juz bedzie to zbawienny raz bo ktos z daleka luknie i 'e, nie brzydki czarny, ten obok ma zebre - bierzemy tego'.
jak sie komus chce bawic w zaklejanie to czemu nie. niczemu to nie szkodzi a pomoc moze.
swoją drogą popatrzcie w jakich casach zyjemy zeby kurde bać sie wyciągnąć swoją własnosc na wierzch i uzytkować ją tak jak Bóg przykazał![]()
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
Fotoblog (:
to może pokażcie fotki pozaklejanych aparatów - jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce u Was.
No ale fanki też eliminuje![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Z tym lansem to czasem zdarzają się wpadkiWczoraj znajomy z pracy opowiadał mi, jak to widział dziewczynę z białą rurką na obchodach "tubylczego" święta w sobotę.
Mając za pazuchą D80 z sigmą zwrócił na nią baczniejszą uwagę i odsunął się z ewentualnej linii strzału. Dziewczyna przymierzała się dobrą chwilę, cofnęla się 2-3 metry po czym trach... i wyskoczyła kukułka.
Stracił zainteresowanie...
C-F-K - forever
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.