Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Wzbudzanie podziwu u przechodniow

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar solver
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    słowo 'podziw' jest tu czasami mocno dyskusyjne
    acz ja zauważyłem, że z podpiętym gripem, lampą (nawet jeśli nie jest potrzebna ) i 'zumem', łatwiej przebić się przez jakiś tłum dookoła jakiegoś widowiska, jak idziesz na pewniaka to wszyscy biorą cię za jakiegoś fotoreportera i schodzą z drogi, a jak siepchasz z kompaktem to dostanesz co najwyżej w łeb z pozdrowieniem typu 'jak leziesz baranie, tam juz nie ma miejsca'
    hahaha przypomniała mi się komunia siostrzenicy w kościele było 2 zamówionych fotografów i ksiądz poprosił aby tak zostało..natomiast na dworze jak to na dworze, każdy chciał swojemu dziecku zdjęcie zrobić... i to, że miałem podpięta lampę i grip bardzo pomagało przepchać się przez tłum rodziców i gości nawet ksiądz pozując z dziećmi patrzył w moją stronę:-D

Cytat Zamieszczone przez ben73 Zobacz posta
    Jest za to zainteresowanie z mojej strony kiedy jadę do centrum i widzę ludzi z 5d mkii albo jakimiś aparatem na N.... :-D. To czuje sie jak z małpką.
    ja mam podobnie ale raczej jak widzę jakiś dobry obiektyw który chętnie bym przetestował na swoim wysłużonym body
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    (..)poza tym na koncercie z dużą odgrodzoną sceną, gdzie i tak trzeba strzelać tele to bez sensu. ale przecisnąć sie pomoże
    tak, o ile wpuszczą Cie na koncert z aparatem, no chyba, że wchodzisz z wielką plakietką która Ci na to pozwala. Już wiele razy zdarzyło mi się, że na koncert nie mogłem wnieść "urządzeń rejestrujących".. a okazywało się, że z jakieś gazety koleś zdjęcia małpką robił
    Ostatnio edytowane przez solver ; 21-06-2009 o 14:17 Powód: Automerged Doublepost
    wspomnienie wywoływania zdjęć w piwnicy z ojcem, zawsze dodają otuchy:wink:

Uprawnienia umieszczania postów