Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Wzbudzanie podziwu u przechodniow

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez delaa Zobacz posta
    Ja mam - wzbudzisz w końcu "podziw" u chłopaków w sportowych strojach - dostaniesz ultimatum - aparacik albo "w ryja", albo nikt pytał o nic nie będzie
    i już za chwilę nie będziesz miał czym robić "podziwa".

Podziwiam - odwagę...
    Po 1wsze nie chodze ze sprzecikiem dla lansu i podziwu a po 2 unikam chodzenia w miejscach gdzie mozna dostac w "ryj".

Cytat Zamieszczone przez LISU
    acz ja zauważyłem, że z podpiętym gripem, lampą (nawet jeśli nie jest potrzebna :smile: ) i 'zumem', łatwiej przebić się przez jakiś tłum dookoła jakiegoś widowiska, jak idziesz na pewniaka to wszyscy biorą cię za jakiegoś fotoreportera i schodzą z drogi
    Tez to zauwazylem jednak co do lampy to przydaje sie prawie zawsze (szczegolnie w ciemnosciach i ostrym sloncu)

Cytat Zamieszczone przez ben73 Zobacz posta
    Jest za to zainteresowanie z mojej strony kiedy jadę do centrum i widzę ludzi z 5d mkii albo jakimiś aparatem na N.... :-D. To czuje sie jak z małpką.
    Ja bylem bardzo zainteresowany a wrecz przerazony jak widzialem "Pana fotoreportera" w Lednicy z 1d MkIII na szyi, z lampa w kieszeni polaczona kabelkiem z body, na body na przemian 70-200 f2.8 IS oraz (chyba) 24-70 IS ktore po zmianie bez zakladania jakiegokolwiek dekielka wrzucal do torby przypietej do paska a zmienial obiektywy srednio co 30-60 sekund (po doslownie kilku zdjeciach)
    Ostatnio edytowane przez ElSor ; 21-06-2009 o 13:47
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Uprawnienia umieszczania postów