Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [Donikm] Różnie

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

W kolorowych mocno przesadziłeś z nasyceniem, w ostatnim, za Adso, zmasakrowałeś Pani oko.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar Donikm
    Miasto
    London

Domyślnie

Witam po małej przerwie, wielkie dzięki za wszelkie uwagi, kilka kolejnych fot z pleneru wakacyjnego, pierwsza dopalana speedlite 580 na radiu, druga tylko zastane

Kolory nie dotykane, jedynie ostrzenie po zmniejszeniu.
    5-ki | L-ki | Dodatki

adrianex
    Guest

Domyślnie

pierwsza jakos sztucznie wyszla,nie wiem czy przez ta lampe czy popoludniowe slonce..
    druga za to fajna,naturalna fajny kadr..

Miasto
    London

Domyślnie

Z braku wypowiedzi domyślam się że zdjęcia nie przypadły do gustu, wiec pozwolę sobie dodać kolejne, jak zawsze czekam na uwagi i krytykę

5-ki | L-ki | Dodatki

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Nie jestem do końca pewien skąd to odczucie ale ma się jakieś takie wrażenie sztuczności na większości fotografii. Chyba przeostrzasz, za mocno jedziesz z blurem na skórze i za bardzo bawisz się saturacją. Ostatnie jest w sumie ok jeśli chodzi o obróbkę ale światło słabe no i kadr taki jakby niezdecydowany, chciałeś okno, chciałeś ramie i wyszło centralnie.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

wojkij...zdjęcie jest w miarę poprawne, wystarczy obciąć z lewej strony tę część nieostrą zdjęcia rozjaśnić trochę twarz i będzie fajny portrecik. nie wydaje mi się żeby było zbyt ostre czy zbyt wygładzona skóra...widziałem tutaj duuuużo gorsze pod tym względem a sztuczność...hmmm...nie nazwałbym tego sztucznością ale cukierkowością... takie kolorki, łososiowa bluzeczka, różowo fioletowe kolczyki i blond włosy... rozumiem że z włosami lepiej nic nie robić, ale można ubrać inaczej....no, albo rozebrać)) acha... i wzorem moich szacowniejszych Kolegów przyczepię się szczegółu...ramiączko wylazło...
    Donikm...w porównaniu z pierwszymi zdjęciami widzę postęp i to ostatnie jest najlepsze

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Nie wiem czemu mam wrażenie, że na ostatnim zdjęciu dziewczyna ma taki grymas, jakby raziło ją słońce, ale za wszelką cenę starała się nie przymykać oczu, lub była czymś zdziwiona...?
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Miasto
    London

Domyślnie

Cześć,
    kolejne foto pod krytykę, na początek jedno z sesji na Krecie (Malia)

Pozdrawiam.
    5-ki | L-ki | Dodatki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów