Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 267

Wątek: [rudek5] Portretowo ||

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czemu wy tak wyklinacie ringa w oczach. Póki jest duży (przynajmniej tak duży jak źrenica), to dla mnie jest ok.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ring wygląda dobrze. Świetny portret, ładne BW.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Było by git gdyby nie jedno oko nie ostre, o ringu już pisałem no i te czerwone usta mocno jadą tandetą.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna

Domyślnie

chcialem sprobowac czegos innego i dołozyłem te czerwone usta, na blogu jest zdjecie bez czerwonych ust zapraszam

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Twarz cholernie płasko oświetlona, grzywka za ciemno, wręcz czerń. No i nieostre oko i czerwone usta...

W dwójce na lewym oku nie widać wszystkich żarówek. Jak już ring, to niech będzie ring.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

malo istotne sa dla mnie te zarowki w oku, wiem ze fajniej wyglada zdjecie jesli odbijaja sie w oczach rownomiernie wszystkie blyskotki, ale to daje ograniczenie - zdjecia tylko z przodu, i nie pozwole sobie zeby takie cos mnie ograniczało

Dopiero zaczyna Awatar ate
    Miasto
    Nisko/Rzeszów

Domyślnie

więc skoro żarówki są dla Ciebie mało istotne i ograniczają Cię (bo możesz świecić nimi tylko z przodu) to może zmień oświetlenie na coś błyskowego? a jeżeli ja też Cie ograniczam to przepraszam, zanim weźmiesz nóż i zabijesz wszystkich na literę b;-)
    życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hahaha nie źle mnie zrozumieliscie żarówki nie sa mało istotne bo bez nich aktualnie nie mógł bym tak oswietlić twarzy, mało istotny jest dla mnie efket "poprawnego ringu" w oczach, bardziej liczy sie oświetlenie twarzy i pozostałem sylwetki niz to jak on wygląda w oczach.

PS mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem poprzednim ani tym postem, i dzieki za odwiedziny oraz pozostawienie śladu po sobie micles i ate - pozdrawiam i zapraszam ponownie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak jeszcze raz wrzucisz za duże zdjęcia to cały wątek zniknie. Na razie zamieniłem tylko na linki.

Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów