Czemu wy tak wyklinacie ringa w oczach. Póki jest duży (przynajmniej tak duży jak źrenica), to dla mnie jest ok.
Czemu wy tak wyklinacie ringa w oczach. Póki jest duży (przynajmniej tak duży jak źrenica), to dla mnie jest ok.
Ring wygląda dobrze. Świetny portret, ładne BW.
Było by git gdyby nie jedno oko nie ostre, o ringu już pisałem no i te czerwone usta mocno jadą tandetą.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
chcialem sprobowac czegos innego i dołozyłem te czerwone usta, na blogu jest zdjecie bez czerwonych ust zapraszam![]()
Twarz cholernie płasko oświetlona, grzywka za ciemno, wręcz czerń. No i nieostre oko i czerwone usta...
W dwójce na lewym oku nie widać wszystkich żarówek. Jak już ring, to niech będzie ring.
malo istotne sa dla mnie te zarowki w oku, wiem ze fajniej wyglada zdjecie jesli odbijaja sie w oczach rownomiernie wszystkie blyskotki, ale to daje ograniczenie - zdjecia tylko z przodu, i nie pozwole sobie zeby takie cos mnie ograniczało
więc skoro żarówki są dla Ciebie mało istotne i ograniczają Cię (bo możesz świecić nimi tylko z przodu) to może zmień oświetlenie na coś błyskowego? a jeżeli ja też Cie ograniczam to przepraszam, zanim weźmiesz nóż i zabijesz wszystkich na literę b;-)
życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com
hahaha nie źle mnie zrozumieliscieżarówki nie sa mało istotne bo bez nich aktualnie nie mógł bym tak oswietlić twarzy, mało istotny jest dla mnie efket "poprawnego ringu" w oczach, bardziej liczy sie oświetlenie twarzy i pozostałem sylwetki niz to jak on wygląda w oczach.
PS mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem poprzednim ani tym postem, i dzieki za odwiedziny oraz pozostawienie śladu po sobiemicles i ate - pozdrawiam i zapraszam ponownie
![]()
Jak jeszcze raz wrzucisz za duże zdjęcia to cały wątek zniknie. Na razie zamieniłem tylko na linki.