Chyba przesadziłeś trochę z mocą lampy. Proponuję jeszcze pooglądać jakieś dobre pisma z modą i podpatrzeć jak można modelkę ustawić.
Chyba przesadziłeś trochę z mocą lampy. Proponuję jeszcze pooglądać jakieś dobre pisma z modą i podpatrzeć jak można modelkę ustawić.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
nie wiem czy na tym forum cz na jakims innym byl poruszany temat jasnosci bądz przepaleń na moich zdjeciach odpowiem tak jak wtedy, lubie chodzic po ciękiej lini obok przepaleń ale nie sa to przepaly, kaliborowalem monitor do labu w ktorym wywoluje zdjecia i wszystko jest o kfaktura skory JEST, dlatego moze Wy macie cos pojehcane z jasnoscia kontrastem i innymi ustawieniami ?
Ja nie pisałem o przepaleniach tylko o tym że modelka jest za jasna. Te zdjęcia zupełnie nie mają klimatu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
spokodzieki za opinie moje zdanie jest inne
![]()
Spoko, ze zdaniem jak z dupą.
Są. Matematyka nie kłamie. To co nie jest czarne na TYM obrazie, jest przepalone.
micles czep sie tramwaja :P
Drobne przepały nie przeszkadzają, natomiast mankamentem jest dosyć płaskie i generalnie nieciekawe oświetlenie.
nr. 1 najfajniejsze, bardzo fajnie wyszlo tlo.