dawno nie odswierzałem tego wątku
dawno nie odswierzałem tego wątku
No to ladnie odswiezyles, widze ze dish byl w uzyciu.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
plenerowo
Bardzo podoba mi sie twoje BW choc kwiatki chyba poprzepalane. Z ciekawosci co to za ogniskowa?
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
na niektórych płatkach faktycznie mozna zauważyć przepał, jednak nie przeszkadza mi to rażąco.
Ogniskowa to 85mm
i dzieki za odwiedziny![]()
Piotrek
co myślicie o takiej wersji ?
Myślę że trochę bez wyczucia użyłeś tekstur.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
w sensie ze za duzo tego jak na jednym zdjeciu ?
Tekstur może być dużo, ale trochę za ostro pojechałeś. Czarna ramka wygląda sztucznie a przez to że tekstura na zdjęciu jest bardzo wyraźna wyraźnie też widać że na twarzy jej nie ma i robi się dziwna dziura. Możesz dołożyć na to jeszcze jedną popękaną teksturę na wszystko ale bardzo delikatną, żeby twarz też złapała faktury, albo to to wymaskowałeś z twarzy przywrócić pędzlem ustawionym np. na 20% krycia i maznąć nim nieregularnie w niektórych miejscach kilka razy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
to ze tekstudy nie ma na twarzy to zasluga tego ze tryb krycia dalem na color dodge, i screen wymiennie, nie wiem o co w tym biega, experymentuje - ale nie ciagnie mnie do tego typu obrobki