Winda fajna, ale do 32 znowu fisz nie pasuje. Ale rozumiem, jak tylko kupiłem to szkło, też nadużywałem. To przechodzi z czasem.
Winda fajna, ale do 32 znowu fisz nie pasuje. Ale rozumiem, jak tylko kupiłem to szkło, też nadużywałem. To przechodzi z czasem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ej ej, ja tu zaglądam z nadzieją na jakąś konstruktywną krytykę a tu jakieś offtopy i pogaduchy
pank, u mnie niemożliwe będzie nadużywanie, bo nie mam tego szkła![]()
i w jakim sensie nie pasuje?
jeszcze jedno z fisza:
33.
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 09-09-2009 o 17:20
Na 33 ta ręka na twarzy Młodego mi nie gra. Fiszowate nawet fajne![]()
W takim sensie że fisz brzydko pociągną Ci perspektywę w dół przez co okrąg w którym stoją bardzo dziwnie wygląda.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Paweł - dzięki za komentarz
Pank - rozumiemMi się całkiem podoba to zdjęcie, może to przez to ze bardzo dużo pracy w nie włożyłam żeby wyglądało lepiej
![]()
Tak właśnie o grilla chodziło![]()
I mi sie one podobaja. Przyjemne, "miekkie" w odbiorze.
I za to lubię canona.