gostek mi Tuska przypomina, zwłaszcza profilem...
gostek mi Tuska przypomina, zwłaszcza profilem...
Tak, wszyscy mu to mówiąbtw, jest doktorem fizyki:>
Nawet bardziej, niż lekko...
A na 24 bardzo dużo CA widać (kołnierzyk i mankiet koszuli Młodego, żakiet - tak się to nazywa?- Młodej na "przecięciu" z marynarką). To się daje korygować.
I oba wg mnie nieco za jasne.
Kadry dobre, może w drugim za ciasno z lewej i każdemu z Młodych wyrasta z głowy kolumna, ale to drobiazgi.
Mam nadzieję, że się nie gniewasz za nadmiar krytyki...
Co do kart - mam, używam i polecam SanDiski II i III.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
bakulik - ja się rzaaaadko gniewamChociaż moja siostra pewnie by się ze mną nie zgodziła
A widzisz, nie zauważyłam tych błędów... Co do jasności - chyba już zauważyliście ze ja wolę jasne niż ciemneStaram się to jakoś opanować, ale cóż, nie zawsze wychodzi
A skoro tak mi już pomogliście z kartą (dzięki! jesteście super!) to może pomożecie mi jeszcze z wyborem blendy... Zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości. Na allegro tyle tego jest, ze dostaję oczopląsu.. w dodatku same 5 w 1... a mi potrzeba dobrej, uniwersalnej, podstawowej i dosyć dużej...
Ja kupowałem tu http://afe.pl/catalog/ i jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
O kur....na! Świetne!!!!! Pięknie obrobione i fajnie skadrowaneCzy oba robione rybką ? :>
tak, rybkąW dodatku podczepioną do Nikona...
![]()