Cytat Zamieszczone przez E.3 Zobacz posta
Wg mnie axe czerwony działa najlepiej (czekoladowy też dobrze, ale nie aż tak).. przyrost powiedzianych "tak" (dla zdjęć) wyniósł jakieś 160% normy
Dobre..

Ja z kolei już parę miesięcy temu sprawdzałem jak laski lecą na ciuchy

Okazało się, że nawiększe wzięcie miały: czarna koszula firmy SMOG z długim rękawem kupiona w New Yorkerze za 89zł, o składzie materialowym: 80% Bawełna, 20% Poliester) z odpiętymi guzikami na samej górze i dole, do tego długie jeansy rozszerzane na nogawkach w kolorze ciemnogranatowym o wartości RGB (26, 52, 86), wytarte na kolanach do wartości (66, 84, 112) z niewielkim promieniem gradientu.. (skuteczność: nieco ponad 60%)

Nieco mniejszym zainteresowaniem cieszył sie ubiór codzienny, tj granatowa bluza z kapturem kupiona w Housie za 79.99PLN w promocji, z czarnymi spodniami sztruksowymi, gdzie całość dopełniały szarne buty Nike'i ze złotymi logami po bokach, które niestety były zakryte przez nogawki;-) (skutecznośc: ok. 47,6%)

Totalną klapą okazał się strój biznesmena, czyli czarny garniak z Próchnika uszyty w 100% z lsniącej i gladkiej wełny z podszewką zawierajacą 55%Poliestru, i w 45% włókna wiskozowego. Pod spodem biała koszula z długim rękawem w lśniace prążki pionowe oddalone o 0,0045m od siebie. Całości dopełniała torba z 17" laptopem.. Ten strój sprawdziłem tak tylko "przy okazji", żeby nie było, że na plener zabieram się w garniakach:-) (skutecznośc: 0%)

PS: We wszystkich przypadkach sam musiłem prosić modelki o pozowanie, żadna nie podbiegła do mnie z drugiego końca ulicy z zapytaniem, czy zrobię jej zdjęcie:wink: