z tym zapachem i ubiorem to niezłe
kiedyś miałem 3 propozycje jednego wieczoru na sesje - dziewczyny same zaczepiały, ale to chyba przez przyjaciółkę bo zareklamowała mnie w towarzystwie
ale pamiętam co na sobie miałem wtedy czarne buty - do dresu by się nie nadawały :P jeansy ciemnogranatowe no i biała koszulka, i na to koszula w kratkę - górne guziki zawsze rozpięte no i zapach - fahrenheit, ale ten czerwony, pierwszy raz miałem go na sobie i pierwszy raz tyle komplementów na temat zapachu, koleżanka nie chciała się oderwać od szyi i stwierdziła że może przesiedzieć tak cały wieczór :P ogólnie dużo komplementów słyszę na temat tego zapachu i polecam
ale długa biała eLka + lampa na aparacie i body najlepiej z gripem - to by się sprawdziło dużo lepiej :P
a tak na poważnie to niech zdjęcia same przyciągają, robisz dobre fotki to masz pełno chętnych na sesje, zdarzało mi się już nie raz że z dziewczyną byłem ustawiony na sesje i nie widziała nawet jak wyglądam, dopiero w dniu spotkania napisałem za kim ma się rozglądać jak będzie na miejscu

chyba że szukasz kogoś to wtedy możesz się postarać o siebie by zrobić wrażenie na dziewczynie :P no i będąc fotografem masz zawsze jakiś powód by zagadać nawet do najładniejszej dziewczyny jaką widzisz, a ona ma powód by się z Tobą spotkać :P im lepsze zdjęcia tym mniejsze szanse na odmowę