Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 74

Wątek: Umówienie się na plener z koleżanką..

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Wtorek, środa sprawdzę na bydgoszczankach
    Jaka dokładność!!! Iście miclesowska
    Będziesz we wtorek w Bydzi? Może jakiś wspólny plenerek?

Dokładność w XXI wieku się ceni ^^

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider
    Dobre..
    Cytat Zamieszczone przez Mellan
    "Zapach dla fotografa"? O! Takiego wątku jeszcze chyba nie było
    A co?!
    Powiecie, że nie było by fajne mieć coś co pozwoli przyciągnąć do siebie jeszcze większe ilości modelek?
    Zawsze zwiększy się prawdopodobieństwo zrobienia dobrego/wybitnego zdjęcia
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Alex

Domyślnie

No to jako tajną broń Łowcy Modelek proponuje zastosować feromony (oczywiście przykryte jakimś modnym perfumem). Może to cios poniżej pasa ale cel uświęca środki

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lesiutek Zobacz posta
    No to jako tajną broń Łowcy Modelek proponuje zastosować feromony

Co za wątek - zdjęcia chcecie robić czy laski rwać na aparat?

Prawda jest taka że jeśli masz dobre folio to możesz wyglądać nawet jak troll jaskiniowy i chodzić w worku po pszenicy - modelki tak czy inaczej będą się do Ciebie pchały drzwiami i oknami.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 13-07-2009 o 05:09

Domyślnie

Tak, to prawda, dobre folio to podstawa i majac juz pewna renome mozna pozwolic sobie na nutke ekstrawagancji w ubiorze i ogolnie w obyciu. Jednak jak Cie widza tak Cie pisza, przy pierwszym kontakcie dobry ciuch i fajny zapach jak najbardziej na tak, szczegolnie gdy mowimy o kobietach, ktore to jak wiadomo zwracaja uwage na "detale"

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Prawda jest taka że jeśli masz dobre folio to możesz wyglądać nawet jak troll jaskiniowy i chodzić w worku po pszenicy - modelki tak czy inaczej będą się do Ciebie pchały drzwiami i oknami.
    Po pierwsze, to to, o czym wspomniał ArtMoon; dobry wygląd i zapach nie zaszkodzi, a po drugie my tu mówimy o "modelkach" spotkanych przypadkowo na ulicy, przy których jednak pierwsze wrażenie jest dośc wazne.. Folio możesz pokazać jak juz nawiążesz kontakt i tylko utwierdzisz ją w przekonaniu, żeby zgodziła się pozować. Nie wiem, czy wyglądając jak troll jaksiniowy z zarzuconym workiem po pszenicy (czy tam po ziemniakach) odważyłbyś się podejść do kogoś i spytać o możliwośc zrobienia zdjęcia, nie bojąc się o spłoszenie niewiasty
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

z tym zapachem i ubiorem to niezłe
    kiedyś miałem 3 propozycje jednego wieczoru na sesje - dziewczyny same zaczepiały, ale to chyba przez przyjaciółkę bo zareklamowała mnie w towarzystwie
    ale pamiętam co na sobie miałem wtedy czarne buty - do dresu by się nie nadawały :P jeansy ciemnogranatowe no i biała koszulka, i na to koszula w kratkę - górne guziki zawsze rozpięte no i zapach - fahrenheit, ale ten czerwony, pierwszy raz miałem go na sobie i pierwszy raz tyle komplementów na temat zapachu, koleżanka nie chciała się oderwać od szyi i stwierdziła że może przesiedzieć tak cały wieczór :P ogólnie dużo komplementów słyszę na temat tego zapachu i polecam
    ale długa biała eLka + lampa na aparacie i body najlepiej z gripem - to by się sprawdziło dużo lepiej :P
    a tak na poważnie to niech zdjęcia same przyciągają, robisz dobre fotki to masz pełno chętnych na sesje, zdarzało mi się już nie raz że z dziewczyną byłem ustawiony na sesje i nie widziała nawet jak wyglądam, dopiero w dniu spotkania napisałem za kim ma się rozglądać jak będzie na miejscu

chyba że szukasz kogoś to wtedy możesz się postarać o siebie by zrobić wrażenie na dziewczynie :P no i będąc fotografem masz zawsze jakiś powód by zagadać nawet do najładniejszej dziewczyny jaką widzisz, a ona ma powód by się z Tobą spotkać :P im lepsze zdjęcia tym mniejsze szanse na odmowę

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Domyślnie

Przede wszystkim zdjęcia, jak napisał yakuza. I też pomaga, jeśli Cię ludzie kojarzą jako fotografa.
    Ja niedawno miałem dwa zapytania o sesje na podstawie opinii i w jednym wypadku zdjęć z imprezy w akademiku.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

maxmodels.pl

Założyć konto, i już będzie z 10 chętnych dziewczyn, od których można zacząć.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    maxmodels.pl

Założyć konto, i już będzie z 10 chętnych dziewczyn, od których można zacząć.
    Zależy od jakości zdjęć jakie się tam wrzuci. I trzeba uważnie rozróżniać "chętna" od "zdesperowana" .

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów