Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 74

Wątek: Umówienie się na plener z koleżanką..

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

tego nie wiesz ani Ty ani ja a tak na prawdę nikt nie zrozumie umysłu kobiety poza nią sama. Skąd wiesz co zrobi jak usłyszy "a zaliż", a jak będzie chciała chupa-chupsa zamiast sesji^^?
    W ogóle nie zauważyłem właśnie żeby w tym wątku odezwała się piękna część naszego forum, co mnie dziwi stosunkowo, bo to one miałyby tutaj najciekawsze zdanie jeśli jednak nie zauważyłem to przepraszam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasolka1988 Zobacz posta
    W ogóle nie zauważyłem właśnie żeby w tym wątku odezwała się piękna część naszego forum, co mnie dziwi stosunkowo, bo to one miałyby tutaj najciekawsze zdanie jeśli jednak nie zauważyłem to przepraszam

HAHAHAAA a ja patrząc na nick "fasolka" (przeglądając pobieżnie wątek) myślałem że jesteś przedstawicielem właśnie tej grupy ;-)
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    HAHAHAAA a ja patrząc na nick "fasolka" (przeglądając pobieżnie wątek) myślałem że jesteś przedstawicielem właśnie tej grupy ;-)
    miło??:.. chyba czas na awatar ze zdjęciem albo jakiś podpis:-D...

no cóż w wątku się wypowiadam, bo trochę doświadczenia, jeśli tak można powiedzieć w moim wieku, z umysłem kobiety mam na co dzień

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasolka1988 Zobacz posta
    miło??:.. chyba czas na awatar ze zdjęciem albo jakiś podpis:-D...
    Sugerowałbym jednak zmianę nicka .

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    yakuza, pochwal się linkiem do galerii.
    link do galerii:
    http://www.maxmodels.pl/rammstein1988.html

Dopiero zaczyna Awatar Adrianna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

W ogóle nie zauważyłem właśnie żeby w tym wątku odezwała się piękna część naszego forum, co mnie dziwi stosunkowo, bo to one miałyby tutaj najciekawsze zdanie
    Wiecie co Panowie?
    czytam ten wątek czytam i byłam ciekawa co wymyślicie na temat naszego podejścia do tych spraw ;]
    Co ja mogę powiedzieć na temat zapraszania na sesję - Dziewczyna się zgodzi pod warunkiem, że będzie wiedziała o co chodzi.
    Pokaż się wśród znajomych czy weź udział w jakiejś imprezie szkolenj jako "paparazzi" uwierz mi, że to podziała ;]
    Pokaż się w szkole a same będą pytały. ;]
    I nie wyskakuj z plenerem - możesz wierzyć , że większość kobietek, nie mówię, że wszystkie kojarzą plener z krzakami z łażeniem nie wiadomo gdzie i po co .
    Ale nie wszystkie, żeby tu zaraz nie było.

Yakuza tak z swoją drogą - fajne fotki
    Może przedrukuj kilka i pokazuj jak coś? :>
    CB galeria.KLIK.
    Się uczę.
    350D + GRIP + C28-80USM

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

dziękuję
    zdjęć wydrukowanych nie ma raczej jak na co dzień z sobą nosić, ale wrzuciłem na telefon, więc zawsze pokazać mogę - kilka razy nie miałem innej opcji by pokazać zdjęcia w danej chwili, więc z telefonu pokazywałem. Co prawda mały wyświetlacz, ale to wystarczy by wzbudzić zainteresowanie, później wymiana namiarami, wtedy daję linka do portfolio i tak załatwiam sprawę pamiętam jak rok temu miałem jeszcze opory by np. podejść do dziewczyny jakiejś na ulicy i zaproponować jej sesję - teraz te czasy minęły
    Co do słowa "plener", zawsze mówię proponując zdjęcia czy ma ochotę na "sesję fotograficzną", dopiero gdy dochodzi do omawiania lokalizacji wtedy pada słowo plener
    Mi słowo plener kojarzy się jeszcze z wypadem gdzieś z ekipą w teren na piwo więc chyba lepiej precyzyjnie się wyrażać i mówić o sesji fotograficznej

Dopiero zaczyna Awatar Adrianna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

To powodzenia i pochwal się jakimiś fotkami potem ;D
    CB galeria.KLIK.
    Się uczę.
    350D + GRIP + C28-80USM

Coś już napisał
    Miasto
    Zduńska Wola/Wwa

Domyślnie

dzięki za odpowiedź. co do pokazania się to już jutro będzie okazja, gdyż uwieczniam zakończenie roku w liceum;] i zaczynam powoli obierać strategię.
    pozdrawiam kolegę robgr85, dzięki.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    GOP

Domyślnie

Weź powiedz to co niepowiedziane, a co se może postrachana myśleć. tylko może bez tekstów w stylu, ale mi się nie podobasz, na początek, bo to nie o to chodzi.
    Ja zawszę kładę nacisk na studio (yy czasem nawet jak w głowie mam plener) i zdjęcia, fotografowanie, lub "taka namiastka profesjonalnej sesji". Ni się nie obraża, że jej nie pożądam całym sobą, ni nie boi się dokładnie tego samego.

No i w kupie raźniej. 2 koleżanki? Albo niech weźmie kumpla? Albo mamę, kogo tam chce, koniec końców i tak pójdzie z psiapsiułą lub sama, mamy nie weźmie.
    D 400D + kit,50/1.8+70-210/4 & Praktica LLC 35/2+50/1.8+80/1.8 & dalmierzowy Kiev 53/2
    (czyli - w sporej części - foto-spadek)
    Nie znam się, ale nadrabiam entuzjazmem.

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów