no to napiszę jak u mnie się to rozkręciło zrób podobnie może też zadziała
szukałem ciekawego miejsca - widoki więc koleżanka zaproponowała że mnie zaprowadzi przy okazji wtedy zrobiłem jej kilka zdjęć, z ładnym widokiem w tle spodobało jej się, i umówiliśmy się na sesję, wrzuciła zdjęcia na NK, napisała kto je zrobił, i się zaczęło, jej koleżanki zdjęcia widziały i chciały też ładne fotki, później kolejna koleżanka, też na NK i znowu koleżanki widziały i też chciały od tych 2 dziewczyn i NK się zaczęło, później digart, więc miałem jak pokazywać prace innym, coraz częściej to mnie prosili o zrobienie zdjęć, a nie ja o to by mi zapozowała dziewczyna. Następnie maxmodels, tam zasypują mnie ofertami dziewczyny, ostatnio nawiązałem współpracę z wizażystką - i jeszcze więcej pytań o sesje od tamtej pory a co do obcych osób, nawet na NK gdy ktoś mi się spodoba, prosto z mostu, czy jest zainteresowana sesją, i daję linka do portfolio na maxmodels zdarza mi się słyszeć nie - wtedy uprzejmie dziękuję, życzę wszystkiego najlepszego i.t.d. najczęściej do 2 tygodni ta osoba się odzywa że jednak tak obecnie zastanawiam się nad zrobieniem wizytówek i stawką za sesję - zbyt często słyszę pytanie ile biorę za sesję