Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Umówienie się na plener z koleżanką..

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Zduńska Wola/Wwa

Domyślnie Umówienie się na plener z koleżanką..

Jako, że jestem nieśmiały to mam takie pytanie jak można namówić koleżankę z liceum[której się nie zna] na sesje czy to plener fotograficzny przykładowo do parku?? Nie wiem czy zrobiłem coś źle, ale dzisiaj podszedłem to dziewczyny, przeprosiłem i poprostu spytałem czy nie da się namówić na plener, jakos że należe do kółka fotograficznego.. niestety kulturalnie odmówiła i było mi trochę głupio, nie wiem czy jest w ogóle sens tak 'walić prosto z mostu'.

za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.
    pzdr

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dla mnie sytuacja jest jasna - Nie miała ochoty to odmówiła. Czym tu się przejmować?
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vesper Zobacz posta
    Jako, że jestem nieśmiały to mam takie pytanie jak można namówić koleżankę z liceum[której się nie zna] na sesje czy to plener fotograficzny przykładowo do parku?? Nie wiem czy zrobiłem coś źle, ale dzisiaj podszedłem to dziewczyny, przeprosiłem i poprostu spytałem czy nie da się namówić na plener, jakos że należe do kółka fotograficznego.. niestety kulturalnie odmówiła i było mi trochę głupio, nie wiem czy jest w ogóle sens tak 'walić prosto z mostu'.

za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.
    pzdr
    Nie zrażaj się, próbuj dalej. Choć w naszym kraju nie jest to łatwe. Musisz też wyraźnie określić co zrobisz z tymi zdjęciami, najlepiej przygotować odpowiedni dokument do podpisania. Obiecać ładną (!!!) ;-) i dużą odbitkę.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

vesper przecież normalne, że niektóre niewiasty wyczuwają jakiś podstęp w Twojej prośbie. Nie łam się i próbuj dalej. Przecież to nie przedszkole i jakaś nowa koleżanka na pewno się zgodzi. Ewentualnie spróbuj z jakąś znaną już i niech się rozniesie plotka po szkole, że robisz tylko zdjęcia i nie próbujesz poderwać ładnych "modelek" na aparat;p

I szczerze? Ja wale prosto z mostu jak mam jakąś sprawę do kogoś czy to kobieta czy facet ludzie często jeśli kogoś nie znają, nie lubią owijania w bawełnę. Aha i dziewczyna która zapytasz na pewno będzie podobnie zakłopotana jak Ty.
    Ostatnio edytowane przez fasolka1988 ; 16-06-2009 o 14:21

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasolka1988 Zobacz posta
    Ewentualnie spróbuj z jakąś znaną już i niech się rozniesie plotka, że robisz tylko zdjęcia i nie próbujesz poderwać ładnych "modelek" na aparat;p
    Eee, to właśnie wtedy żadna się nie zgodzi ;-)

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Eee, to właśnie wtedy żadna się nie zgodzi ;-)
    dlaczego nie? przecież jak się okaże, że chłopaczyna nie chce ich podrywać a zależy mu tylko na ładnej buzi i świetle to może być ok;]

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

dlaczego nie? przecież jak się okaże, że chłopaczyna nie chce ich podrywać a zależy mu tylko na ładnej buzi i świetle to może być ok;]
    No bo jak chłopaczyna ma ładną buzię to może się okazać, że jak powie że zależy mu tylko na zdjęciach to się dziewczyna zmartwi ;-)

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    No bo jak chłopaczyna ma ładną buzię to może się okazać, że jak powie że zależy mu tylko na zdjęciach to się dziewczyna zmartwi ;-)
    nie zmartwi się, bo już go wtedy będzie znała i będzie mogła powiedzieć mu dumnie "cześć" na korytarzu, wśród swoich koleżanek, którym twarz poczerwienieje z zazdrości.
    btw będzie miała powód żeby ładną buzię zaprosić na kawę/herbatę w formie podziękowania za świetne zdjęcia;D

Potem to już dziewczyny będą walić do niego drzwiami i oknami żeby robił im sesyjki

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

ha wiedziałem, że się ze mna zgodzisz.
    Wracając do tematu vesper pytałeś czy można. Owszem można nawet trzeba! Tylko pamiętaj, że kobiety lubią konkretnych facetów i jak sie zaczniesz przed nią jąkać albo patrzec na jej biust/nogi lub co gorsze w podłogę to możesz mieć pewność że Ci sie nie uda. Pewność siebie w takiej sytuacji to podstawa.
    Hmm jakiś w ogóle wychodzi poradnik typu "jak nie-poderwać dziewczyny..."

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Smile

Tylko pamiętaj, że kobiety lubią konkretnych facetów
    Jedne lubią, drugie nie ... trzeba trafić na swój klimat.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów