Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 74

Wątek: Umówienie się na plener z koleżanką..

Początki nałogu

Domyślnie

W moim odczuciu znacznie więcej młodych ludzi korzysta z Grona, dlatego też wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem. Ewentualnie Facebook.
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Uzależniony

Domyślnie

I pamiętaj że wszystkie dziewczyny chciałyby mieć fajne fotki, tylko nie wszystkim starcza odwagi na ten pierwszy krok. Takie to już czasy. Wystarczy zerknąć na naszą-klasę żeby zobaczyć ile lasek się pręży przed swoimi kompaktami. Byle gniot i sa szczęśliwe. Większość z nich bylaby zadowolona gdyby zaproponowac sesję "lepszym" aparatem. A jak jedna odmówiła to nie przejmuj się, jest ich jeszcze mnóstwo.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Że za moich szkolnych czasów nie było cyfrówek Człowiek zawsze miałby jakiś pretekst...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cichy, moze jakas podyplomówka?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    W moim odczuciu znacznie więcej młodych ludzi korzysta z Grona, dlatego też wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem. Ewentualnie Facebook.
    Facebooka z góry odradzam, ze względu na postanowienia regulaminu odnośnie wrzucanych zdjęć.... w sumie to nie wiem czy to zmienili - z pół roku temu było dość głośno na ten temat. W regulaminie zatwierdzanym przy rejestracji był zapis który pozwalał im bez żadnych ograniczeń korzystać z fotografii wrzuconych na serwis przez użytkowników...

Pozdrawiam.

P.S. Napieraj do przodu, siedzenie i zamartwianie się nad sobą (sytuacją itd) nikomu jeszcze nie pomogło.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    Ja mam wrzucone parę zdjęć na tym serwisie, tak obok profilu i ciągle jakieś*dziewczyny chcą*zdjęcia. Teraz sobie w szkole wystawę*zrobiłem i jest jeszcze gorzej (bo mi się*nieeee chce takich byle jakich, jak fajne dziewcze to się*pójdzie i zaprosi). Ale tak w sumie, pytasz się*czy chce iść albo na zdjęcia, albo żeby jej porobić*zdjęcia (niestety w umysłach większości pozowanie ma przylepione "nago" - chociaż*dla wielu to nie jest problemem akurat a plener = krzaki i komary ). Musisz być*otwarty i mówić*o tym jak o czymś*normalnym, unikać fachowych określeń itp.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Że za moich szkolnych czasów nie było cyfrówek Człowiek zawsze miałby jakiś pretekst...
    Teraz to znowu w modzie i powiem ci szczerze, parę*razy myślałem że jak powiem że mam analoga i trzeba będzie robić*zrzutkę na filmy, miało to skutek odwrotny od zamierzonego. ;P Tylko nie wiem, u mnie w klasie jest jakieś*takie przekonanie że jak fajne zdjęcia to do mnie, albo jak coś*z aparatem nie teges, też*do mnie :E
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 16-06-2009 o 21:18 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

To ja z innej beczki. Jak podpialem jasna, mala staleczke i sobie focilem wsrod tlumu to w miare spokoj byl ale..... jak zalozylem pozniej dlugiego zooma to z miejsca ktos przylecial, wcisnal do reki swoj kompakcik z prosba o zrobienie zdjecia jemu i jego panience "bo pan to pewno jakis fotograffff jest" i bylo takich na pęczki. Moze z dziewczynami taka wielka lufa tez zadziala? I prosze, bez skojarzen i dziwnych domyslow Pzdr!

Początki nałogu

Domyślnie

Haha, te dzieczyny, rzeczywiście lubią długie lufy. A najlepiej jak jest biała z czerwonym paskiem ;-)
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

Prosciej bedzie jak umowisz sie z nia na 'spacerek' i uprzedzisz, ze wezmiesz ze soba aparatek.
    Z amatorkami jest ciagly problem, wejdz na rozne fora, sa tam dziesiatki tysiecy postow o anulowaniu sesji, gdy fotograf juz czeka w plenerze, tzw 'no show' (nie pokaze nogi, nie pokaze brzucha...).
    Sam doznalem wiele razy odmowy pozowania do portretow, "bo mam chlopaka" (co ma piernik...?), wiec jedyna rada nie poddawaj sie, a wszystkie sposoby sa dobre.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Najpierw zaczął bym od koleżanek które znam. Potem ona pokaże innej koleżance tamta rozgada że robisz zdjęcia że ładne i będzie dużo łatwiej.

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów