Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Ciemna puszka i jasne słoiki
------------------------------------------------------
Sugerujesz, że kokosy migrują?
ja również lubię bardzo małą GO i walczę z nią, tylko mam wrażenie że drugie oko już jest troszkę nieostre, dlatego zasugerowałem że głębia ostrości mogła by być troszkę większa, minimalnie by tylko drugie oko się załapało![]()
podoba mi się piątka
choć jest chyba troszkę nieostra
8 też sympatyczne
reszta zupełne zero emocji u mnie
Cieszy mnie, że każdy z Was ma inny gust, zauważa coś innego... Fajnie, że głosy i sympatie sa podzielone co do lepszych o gorszych prac. Dzieki
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Podnoszę temat, może jeszcze ktoś tu zajrzy i skomentuje co nieco
Słonecznej niedzieli wszystkim, bo u mnie pogoda do d...
Łukasz Chyrek
szczerze to jedynie piątka mi się podoba, kwestia gustu ale modelka mi zupełnie nie podchodzi, nie wygląda na tych zdjęciach jak dziecko, ale jak kobieta też nie , i mimika nie w moim stylu , powtarzalna zresztą.
pozdrawiam