Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
yh :P zostaje czekac ;]
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
yh :P zostaje czekac ;]
350D
Hej Froolk
Tylko nie wycinaj tego
http://www.eosuser.republika.pl/Egip...4393-copy.html
Twoje zdjęcia reportażowe ogląda się bardzo przyjemnie
To to nawet mam już w swoim albumie (papierową wersję) więc stąd nie wytnę. Słowo
To zdjęcie jest z Edfu.
Napisz lepiej które wywalić.
Pozdrawiam
Adam
P.S. Dzięki za życzliwą ocenę.
Ostatnio edytowane przez froolk ; 18-08-2005 o 21:27
froolk, ********e. co z tego że z wakacji? po prostu ********e zdjęcia z wakacji :-) obejrzałem wszystkie i nie żałuję - wiele tych miejsc widziałem rok temu, ale z innej perspektywy i innym okiem. fajnie, że udało Ci się aż tyle zdjęć zrobić ludziom. z fotografowaniem kobiet uważaj - sam widziałem jak prawie nie pobito kolesia, który zrobił zdjęcie dwóm idącym muzułmankom. dużo fajnego koloru i zdecydowanie dobrze oddałeś klimat tych miejsc. pozdrawiam
gra i buczy bebop
Moim zdaniem bardzo udana galeria. Mimo że jest tego sporo to ogląda się bez zmęczenia. Kadry w większości bardzo ciekawe. Wyrzucić można by co najwyżej kilka le tez nie koniecznie.
Jak na zdjęcia z wakacji jest bdb albo i lepiej.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
To zdjęcie kobiety było robione póznym wieczorem na Suk'u w KomOmbo. Ogniskowa 85 i czas rzędu 1/30. Byłem świadomy zagrożeniaZamieszczone przez bebop
i z tego powodu tak mi sie trzęsły ręce że jest poruszone
Leciutko ale jednak.
Dzięki za miłe słowa. Biorę jednak pod uwagę, że jesteś równie nie obiektywny jak jabo Egipt to naprawdę bardzo ciekawy kraj i wciąga jak..... he, he shisha?
Co do zdjęć ludzi mam ich więcej (również kobiet) lecz uznałem je za wtórne lub nic nie wnoszące.
Ostatnio edytowane przez froolk ; 19-08-2005 o 10:32
Dzięki! miło sie słucha...tfu czytaZamieszczone przez Zigi
![]()