Jesteśmy, bo niebo też wygląda na ściągane, a nie o to chodzi w zdjęciach pokazujących moc lampy :P
Jesteśmy, bo niebo też wygląda na ściągane, a nie o to chodzi w zdjęciach pokazujących moc lampy :P
Na tej fotce niebo jakoś tak dziwnie wygląda jakby nie z tej fotki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Oj micles szybciej to napisał, sorki nie zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez lukeandro ; 05-05-2011 o 12:33 Powód: Automerged Doublepost
dobra, kupuje 600 Ws. + na razie duży parasol transparentny 150 cm.
Wolę transparentny bo wygodniej asystentowi to bedzie trzymac. Bedzie to trzymal na lekkim statywie lekko pochylajac do przodu - tak zeby swiatlo bylo lekko z gory i z boku.
a na back up w razie czego mam 2x430 EX - w parasolce (100 cm) w razie czego tym mozna lekko doświetlic, oczywiscie nie w słońcu.
Okta jest wygodniejsza niż parasol, łatwiej utrzymać na wietrze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ale okta kosztuje 350 zł (składana szybko, od FLIPERS)... a parasol 40 zł, może 50 zł....
zakup tej lampy to i tak u mnie trochę "wybryk", więc raczej niestety będę ciął koszty.
ale znając życie pewnie kupię oktę![]()
To kup se blendę, będzie najtaniej![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
parasol to zło
ok, kupuję blendę ;-)
a poważnie to powiedzcie mi czy te quantuumy same się "zerują" do pełnej mocy czy trzeba po zrobieniu zdjęcia nacisnąc "pilot" żeby sobie błysnęły ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba źle się wyraziłem....
czy trzeba naciskac "pilot" po zmianie mocy lampy, o to mi chodziło.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 05-05-2011 o 13:49 Powód: Automerged Doublepost
przy zmianie mocy błysku na niższą lapka sama błyśnie, nic nie trzeba naciskać
andrzejchrobot.com