Strona 29 z 65 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 641

Wątek: Quantuum R+ Dual Power

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Dokładnie się nie przyglądałem ale to były albo fomexy albo seria S. Nie porównywałem czasu ładowania z sieci.
    Ja bym najlepiej zobaczył w sklepie albo gdzieś kto ma, niemożliwe żeby się ładowała w takim czasie. Fomex HD 400 ma niby max 1s. A na targach jak to wiadomo mogli coś namieszać ;] A i zbytnie różnicy między siecią może nie być, ale żeby 1000Ws ładowało się poniżej 1s to bardzo dziwne. Albo ja mam bardzo słaby prąd w gniazdku ;]

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Sam byłem zdziwiony, zwłaszcza że osobiście wszystko podłączałem. Poprosiłem miłego pana o zasilacz, podszedłem do najmocniejszej lampy jaką mieli na stoisku, podłączyłem, ustawiłem pełną moc i z 10 razy wyzwoliłem testowo.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

w czerwcu planuje kupic duala R+600 i zastanawiam się czy jest sens kupowac w zestawie tzn z aku czy kombinowac cos na wlasną rękę co wyjdzie taniej a moze nawet efektywniej?? prosze o radę :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    w czerwcu planuje kupic duala R+600 i zastanawiam się czy jest sens kupowac w zestawie tzn z aku czy kombinowac cos na wlasną rękę co wyjdzie taniej a moze nawet efektywniej?? prosze o radę :P
    A to się tak da kupić Dual 600 bez akumulatora ??

Domyślnie

da...ostatnio ktoś sprzedawał na alledrogo same battery packi do duala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszkaratysz Zobacz posta
    da...ostatnio ktoś sprzedawał na alledrogo same battery packi do duala
    Same baterie da się kupić, samej lampy nowej na pewno nie, chyba że od prywatnej osoby.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zakupiłem Lp-750 oraz lampę R+300 HS. Mam też zwykłą 300Ws więc będę mógł zrobić porównanie. W najbliższych dniach testy.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cuś słabo jak w plener.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Cuś słabo jak w plener.
    HS to lampa studyjna z synchro do 1/8000s, a większośc zdjęc bdę robić przy przysłonach 1.2-2.0

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale słońca nie zgasisz

Strona 29 z 65 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów