Strona 14 z 65 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 641

Wątek: Quantuum R+ Dual Power

Domyślnie

Witam. Wracajac do watku glownego jakies kilka stron do tylu zakupilem jako wspomagacz baterrypacka, zwykly akumulator zelowy w cenie ok 100 zl na allegro, stosujac 2 kabelki jako przejsciowke do zasilania z aku samochodowego podpietego do oryginalnego ustrojstwa mozna blyskac az do znudzenia... nie liczylem, karta i pomysly mi sie skonczyly Quantuum R+ Dual Power 600 W, wiekszosc na polowie mocy. Pozdrowka!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Moskwa

Domyślnie

no to już wybrałem decyzja na 600Ws w styczniu zarobi na kolejne
    "Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."

Domyślnie

Hej!
    Tak mysle wlasnie o zakupie akumulatora do tego battery packa

Mozesz podac jakis adres na allegro do takiej przejsciowki akumulator samochodowy > baterry pack?

i ile Ah powinien miec ten aku by na troche starczyl? 50Ah starcza na 800blyskow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mafiku Zobacz posta
    Hej!
    Mozesz podac jakis adres na allegro do takiej przejsciowki akumulator samochodowy > baterry pack?
    Wystarczy że oryginalny (ten co dają w zestawie gn. zapalniczki > battery pack) rozetniesz i podłączysz pod aku. Tylko ważna uwaga: trzeba oczywiście dobrze podłączyć - polaryzacja, ja bym jeszcze wsadził na wszelki wypadek bezpiecznik miedzy aku i batterypack

Coś już napisał

Domyślnie

ciekawostka - tu 1100Ws na pelnej mocy na pustyni w baardzo sloneczny dzien
    http://farm5.static.flickr.com/4033/...048cd7d6_o.jpg

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Modyfikowałeś czymś światło ?

Coś już napisał

Domyślnie

oktaboxem 120cm
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tu jeszcze jedno

Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 18-03-2010 o 12:03 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Tak sądziłem...po cieniach. Ale 120 to duży !!!

Coś już napisał

Domyślnie

W praktyce przekonalem sie ze 1100Ws na pelnej mocy w sloneczny dzien na pustyni to w sam raz, mniej by nie wydolilo niestety. Odleglosc modelki od okty jakies 2 m (bo szeroki kat i nie chcialem za blisko). 300 Ws quantuuma to dobre w cieniu i z bliska mz.

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtMoon Zobacz posta
    Witam. Wracajac do watku glownego jakies kilka stron do tylu zakupilem jako wspomagacz baterrypacka, zwykly akumulator zelowy w cenie ok 100 zl na allegro, stosujac 2 kabelki jako przejsciowke do zasilania z aku samochodowego podpietego do oryginalnego ustrojstwa mozna blyskac az do znudzenia... nie liczylem, karta i pomysly mi sie skonczyly Quantuum R+ Dual Power 600 W, wiekszosc na polowie mocy. Pozdrowka!
    Dzięki, właśnie na taką informację czekałem Przed zakupem zestawu 3x600Ws powstrzymywała mnie mała ilość błysków.
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Strona 14 z 65 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów