Ja zakladam, ze pomiedzy sesjami akumulator trzymam w domu. Czasami bywa tak, ze jest okazja do spontanicznej sesji w plenerze. Dobrze bylo by miec pewnosc, ze aku jest naladowany, jesli trzyma prad przez dwa, czy trzy miesiace to nie ma problemu...
Ja zakladam, ze pomiedzy sesjami akumulator trzymam w domu. Czasami bywa tak, ze jest okazja do spontanicznej sesji w plenerze. Dobrze bylo by miec pewnosc, ze aku jest naladowany, jesli trzyma prad przez dwa, czy trzy miesiace to nie ma problemu...
- .. -
moim zdaniem trzeba tak czy siak naładować aku przed sesją. dla pewności.
życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com
chłopaki moze umieście troszke wiecej zdjec praktycznych z wykorzystaniem lampy w plenerze.
patrze na świat poprzez jasne słoiki
Witam,
Czy wie ktoś gdzie można dostać sam kabel zasiląjący (akumulator-lampa) do Quantuum R+ Dual Power 300W? Zgubiłem takowy i teraz lampa funkcjonuje tylko we wnętrzach
Z góry dzięki za wszelkie info.
jak tu nie pomogą
http://www.quantuum.pl/kontakt.php?lang=pl
to idź do sklepu eletronicznego, niech dobiorą wtyczki i zlutuj odpowiedni przewód
albo daj komuś do polutowania, jak nie będziesz wiedział który pin z którym to
pisz na PW to sprawdzę i opiszę
Panowie, mam takie pytanie dotyczące lamp studyjnych: potrzebuję jedną lampkę do zastosować domowo - portretowych. Dotychczas używałem sobie systemowych 550EX i parasolek. Lubię robić fotki z jednym głównym źródłem światła. Do nowej lampy chcę zamontować oktagonalny softbox 70cm albo i 1m. Jaką moc powinienem zakupić lub innymi słowy którego Quantuuma?
200 lub 300Ws do domu starczy na taki soft![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.