Quantuum ma obudowę plastikową ale wygląda dość solidnie. Oczywiście można taniej, jak ktoś ma smykałkę do rękodzieła to czemu nie, ja jakoś wolę zapłacić trochę więcej za sensowne, kompaktowe rozwiązanie. Quantuum + 2 aku to mocy po uszy, a wszystko mieści się w dość małej torbie, jest bardzo mobilne a i wygląda przyzwoicie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Niestety tej mocy po uszy zawsze brakuje pod koniec sesji jak solidnie świeciszPrawa Murphy'ego
))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")
Według moich ostrożnych szacunków jeden akumulator quantuuma starczy na ok 200 klatek "solidnego świecenia" na 2 lampy, 3 akumulatory to 600 klatek, zakładając że we wszystkich potrzebne są 2 źródła światła i to dość mocne. Nie wiem jak Tobie, ale mi starczy po uszy. Jak komuś mało, dodatkowe aku są małe i w miarę tanie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Co to znaczy mocne? Bo ja robię w plenerze z jedną lampą 1000 Ws.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")
Szacowałem 1000 + 800 Ws.
Pytanie, który quantuum![]()
Dokładnie się nie przyglądałem ale to były albo fomexy albo seria S. Nie porównywałem czasu ładowania z sieci.