Pokaż wyniki od 1 do 10 z 641

Wątek: Quantuum R+ Dual Power

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wedluk Zobacz posta
    no i dobrze temat ucichł, a już są w sprzedaży 600Ws ktoś dysponuje tym sprzetem, lub miał okazję pracować w terenie ? czekam na śnieg i na stoku chce wykorzystać ją. A moze lepiej kupić drugą 580EXII i świecić dwiema jednocześnie na max ....
    ja swiece czasami nawet trzema na raz 580EX

jak masz mozliwosc i chce Ci sie nosic caly osprzet, akumulatory/generatory, statywy itd to bez zastanowienia bierz lampe studyjna

szczegolnie, ze przy ladniej pogodzie i sniegu to mocy 580EX moze zabraknac

mi poki co nosic sie tego nie chce, wole kompaktowe 580EX, w przyszlosci moze to sie zmieni, ale cena sesji pojdzie mocno w gore
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wedluk Zobacz posta
    ...600Ws ktoś dysponuje tym sprzetem, lub miał okazję pracować w terenie ? czekam na śnieg i na stoku chce wykorzystać ją. A moze lepiej kupić drugą 580EXII i świecić dwiema jednocześnie na max ....
    Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    ja swiece czasami nawet trzema na raz 580EX

jak masz mozliwosc i chce Ci sie nosic caly osprzet, akumulatory/generatory, statywy itd to bez zastanowienia bierz lampe studyjna

szczegolnie, ze przy ladniej pogodzie i sniegu to mocy 580EX moze zabraknac

mi poki co nosic sie tego nie chce, wole kompaktowe 580EX, w przyszlosci moze to sie zmieni, ale cena sesji pojdzie mocno w gore
    Jest jedno ale, gdy jest dużo zastanego (na śniegu w słońcu jest go bardzo wiele). Czasy wychodzą krótkie, krótsze niż czas synchro 1/250 i z 580EX porobisz w HSS, ze studyjną - nie. A pewnie krótkie czasy będa potrzebne by zamrozić ruch.
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Moskwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Jest jedno ale, gdy jest dużo zastanego (na śniegu w słońcu jest go bardzo wiele). Czasy wychodzą krótkie, krótsze niż czas synchro 1/250 i z 580EX porobisz w HSS, ze studyjną - nie. A pewnie krótkie czasy będa potrzebne by zamrozić ruch.
    Sprawdzę (po zakupie tej 600) patent z sankami i fotocelą, a z drugiej strony jakiś szary nd4 lub nd8 powinien załatwić sprawę HSS do tego ISO 50 .. hmm

co do dźwigania to zawsze autem śmigam, a na stok to są kolejki linowe

a przy okazji to znacie jaki serwis lamp? spaliłem 622i nissini modując
    "Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."

Uprawnienia umieszczania postów