www.xxl.art.pl
lub bezposredni link do dzialu foto: www.xxl.art.pl/index.php?FOTO=1
Zapraszam i pozdrawiam...
www.xxl.art.pl
lub bezposredni link do dzialu foto: www.xxl.art.pl/index.php?FOTO=1
Zapraszam i pozdrawiam...
Okropny fotograficzny misz-masz. To co nazywasz reportażem, nie ma z nim nic wspólnego - jakaś mewa, czy piesekZamieszczone przez xxl
Bardzo dobre zdjęcia ślubne, które właśnie z reportażem mają najwięcej wspólnego! Jednak jako takie nie będą się chyba ciszyły uznaniem nowożeńców preferujących kolorowe i ostre jak żyleta zdjęcia z większego formatu ;-)
Co do aktu. Wyrzuciłbym 2/3 zdjęć, pozostałe są moim zdaniem dobre lub lepiej. Coś takiego jak facet, któremu lina okrętowa zamienia się w węża jest szczytem pretensjonalności![]()
1. Mewa czy piesek... wrzucilem do reportazu, bo zdjecia wydaja mi sie w miare dobre, a nie bede robic specjalnie kolejnego dzialu dla dwoch czy trzech zdjec. dziwie sie, ze akurat te dwa zdjecia przykuly Twoja uwage.
2. Kolorowe i ostre?? Na pytanie jakie Mlodzi chca zdjecia, najczesciej padaja odpowiedzi B&W i Sepia, ale moze wiekszosc chce inne.Fotografia slubna to dla mnie cos, co nieczesto robie, wiec moge sie mylic.
3. To co nazywasz szczytem pretensjonalnosci dla niektorych jest: http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=664318
Ciesze sie jednak, ze napisales co myslisz. Nie wszyscy potrafia tak odwaznie napisac.
No, ja się dołączę do opinii, że zdjęcia ślubne niezłe. Więcej nie miałem cierpliwości obejrzeć, bo nawigacja zniechęciła mnie do dalszego zwiedzania.
Najdelikatniej jak potrafię sugerowałbym Ci nie bazowć na opinii ludzi z PlfotoZamieszczone przez xxl
![]()
A ja bym równie delikatnie dołączył się do sugestii ;-) Mnie czasem zadziwiają oceny nawet moich własnych zdjęć![]()
Podpisuje się pod przedmówcami obiema łapamiŚlubne zdjęcia mają klimat (sama niedługo bede robić znajomym i sie stresuje, ze coś spartole :/ ), a co do plfoto-zdradliwe jest i tyle,
pozdrawiam
Na plfoto widze przynajmniej galerie tego kto komentuje i moge sam stwierdzic, czy komentujacy ma pojecie o czym pisze, czy sam ma gnioty w pfolio. Tu zas nie za bardzo...
Zdjęć na plfoto sam nie wystawiam, wolałbym na photosigu, ale jeszcze do tego nie doszedłem...Zamieszczone przez roger
W każdym bądź razie też mnie zastanawia, że wszystko jest piękne, cudne itd. itp i właśnie zawarte dosłownie w tych słowach...
To funkcjonuje chyba na tej zasadzie, że ktoś wchodzi, patrzy, superhiper, next...![]()
Nie wiem jak jest na photosigu![]()
Też Cię pozdrawiam... :wink:
Aha, czyli mamy do czynienia z przypadkiem standardowym #7. Dla mnie EOT.Zamieszczone przez xxl