Podpisuje się pod przedmówcami obiema łapamiŚlubne zdjęcia mają klimat (sama niedługo bede robić znajomym i sie stresuje, ze coś spartole :/ ), a co do plfoto-zdradliwe jest i tyle,
pozdrawiam
Podpisuje się pod przedmówcami obiema łapamiŚlubne zdjęcia mają klimat (sama niedługo bede robić znajomym i sie stresuje, ze coś spartole :/ ), a co do plfoto-zdradliwe jest i tyle,
pozdrawiam
Na plfoto widze przynajmniej galerie tego kto komentuje i moge sam stwierdzic, czy komentujacy ma pojecie o czym pisze, czy sam ma gnioty w pfolio. Tu zas nie za bardzo...
Aha, czyli mamy do czynienia z przypadkiem standardowym #7. Dla mnie EOT.Zamieszczone przez xxl
Zeby wytykac bledy innych, trzeba najpierw samemu zmierzyc sie z tematem, dlatego do ocen i komentarzy na plfoto mam wielki dystans. Reszta jest na zasadzie podoba sie lub nie. Jesli widze zas, ze komentujacy ma poparcie swoich argumentow w poziomie swoich prac, to zapewniam, ze wyciagam z tego wnioski. W koncu fora tego typu po to powstaly prawda?Zamieszczone przez Vitez
Kyliks - wierz mi lub nie, ale moje prace mialem okazje pokazac dwom tzw profesjonalistom i jakos niczego konkretnego sie nie dowiedzialem, dlatego wole czytac takie opinie jak Twoje. Opinie ludzi czesciowo lub calkowiecie anonimowych, ktorym latwiej jest napisac kilka slow krytycznych, niz osobom patrzacym prosto w oczy. Zalosne, ale prawdziwe.
Poza tym, przez glupi link do plfoto rozmowa odbiegla od tematu, a to miala byc tylko odpowiedz na nieuzasadniony zarzut (moim zdaniem) "szczytu pretenslonalnosci". Jak widac kilka osob chyba tego niezrozumialo.
Zeby byc krytykiem filmowym nie trzeba byc wybitnym rezyserem.Zamieszczone przez xxl
Zeby marudzic na zakalec w chlebie nie trzeba byc piekarzem.
Zeby oceniac zdjecia (subiektywnie) nie trzeba byc w ogole fotografem a tym bardziej robic dorownujace/lepsze fotki niz oceniany.
Pewnie tego nie zrozumiesz wiec podobnie jak muflon - EOT.
Zdjęć na plfoto sam nie wystawiam, wolałbym na photosigu, ale jeszcze do tego nie doszedłem...Zamieszczone przez roger
W każdym bądź razie też mnie zastanawia, że wszystko jest piękne, cudne itd. itp i właśnie zawarte dosłownie w tych słowach...
To funkcjonuje chyba na tej zasadzie, że ktoś wchodzi, patrzy, superhiper, next...![]()
Nie wiem jak jest na photosigu![]()
Też Cię pozdrawiam... :wink: