Cytat Zamieszczone przez Vitez
Mam straszna alergie na dresiarsko-skejtowskie pseudotrendy
masz alergię to do lekarza, ale idź do innego niż zwykle bo Twój Cie oszukuje

chcesz wypasu to idz na pastwisko trawe zrec :P
a Ty książki poczytaj może nabierzesz trochę obycia i ogłady w wyrażaniu się na forum (proponuję "Dzieci z Bulerbyn" albo "Janko muzykant")

Jak nie wiesz jak napisac to nic nie pisz
ja wiem co chciałem napisać i tak zrobiłem, będziesz może kiedyś miał lekcje z marketingu to zrozumiesz sens używania slangu w sloganach reklamowych

sie wywiazuje dyskusja na temat glupiego slownictwa
jeżeli moje słownictwo jest dla Ciebie głupie to po co czytasz moje posty i w nich odpowiadadz? Panią od Polskiego miałem w szkole podstawowej i drugiej paniusi nie potrzebuję.

I nie wziołeś pod uwagę tego, że może jednak jestem dresem i skejtem, a Twoja wypowiedź to wówczas społeczny rasizm i w beszczelny sposób obrażasz moją subkulturę! A przecież dres i skejt też ma prawo posiadania aparatu Canona i wypowiadania sie na tym forum? no chyba, że się mylę i to Twoje prowatne formum? Pohamuj kolego z językiem, nawet jak wstaniesz lewą nogą.

Miałem wrażenie, że to forum jest przyjazne jak każde inne, ale niestety na tym jesteś Ty i psujesz je wtącajac swoje kąśliwe uwagi gdzie tylko się da. Fakt, wnosisz tutaj dużo dzieląc się z nami swoja ogromna wiedzą techniczną i teoretyczną ale na tym proszę poprzestań bo to nic przyjemnego czytać to co napisałeś powyżej.

nie odpisuj proszę na tego posta, pisząc, że nie widziałem uśmieszków na końcu każdego zdania i jakoś dziwnie tylko ja biorę to do siebie. Uwierz mi, nie tylko mnie tu na forum czasem drażni Twój sarkazm.

(Jeśli za często wstajesz lewą nogą kup piętrowe łóżko)

i dziękuję za zepsucie ogłosznia

P.S. nie jestem dresem ani skejtem