Nie zrozum mnie źle, ale jakby klient mi zaczął taką wyliczankę, to bym go od razu wysłał na drzewo. I pewnie nie tylko ja.
Nie zrozum mnie źle, ale jakby klient mi zaczął taką wyliczankę, to bym go od razu wysłał na drzewo. I pewnie nie tylko ja.
O obiektywach wiem prawie wszystko
I jeszcze psami poszczuł.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Czy ja aktualnie jestem twoim klientem? Nie. Jestem forumowiczem. Do zdjęć siebie będę miał raczej inne podejście, trochę bardziej pobłażliwe pewnie.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Jak wynika z moich obserwacji to od tego najważniejszego dnia w życiu większość facetów ma niewiele do powiedzenia. Tak, że może nie będzie tak źle. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
micles nie ma to jak szablonowa - "podręcznikowa" fotografia....![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda, nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...
Podsumowując, by nie było niedomówień (bo może ja źle odbieram intencje...) - jeśli wrzucasz pojedyncze zdjęcia, to bez dwuznacznych "to zapowiedź" "to zajawka" . Albo najlepiej wrzucaj od razu całe reportaże (kilka-kilkanaście wybranych naj zdjęć) żeby było wiadomo że ten wątek to Twoja Galeria a nie 'naciągacz żeby obejrzeć więcej zdjęć to trzeba odwiedzić stronę domową co wypozycjonuje ją ładnie w googlu dzięki temu forum', bez 'zajawek' .
Wyciągam Twoje dwa ostatnie zdjęcia. Oba podobnej wielkości (za duże) i z podobnym komentarzem "zajawka" lub "zapowiedź" . Z jednej strony to dużo albo mało - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Argument daty mnie nie przekonuje - liczy się intencja zamieszczenia obu zdjęć, która wg mojego odbioru jest niezbyt ciekawa...
Proponuję EOT i byś zastosował mój ostatni akapit z poprzedniego postu, jeśli chcesz by ten wątek był uznany za Twoją Galerię a nie coś innego... Z góry dziękuję.
Ale o co takie wielkie halo no. Będzie ktoś chciał zobaczyć więcej, to sobie wejdzie. Nie będzie chciał, to nie wejdzie. Przymusu nie ma, sztuczek typu [url ] zagnieżdżony w [img ] nie ma.