Z serii zdjęcia kiczowate 1 źródło 2 źródło 3 źródło
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zamieszczone przez Cichy Z serii zdjęcia kiczowate Po cygarze się poddałem. Spadam, bo mi regionalny 5.40 ucieknie.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Zamieszczone przez Cichy Z serii zdjęcia kiczowate o k...a ale kiczor i ten kiczowaty zafarb... ale tego cygara to mógłbyś wywalić lub mógłby zapalić jeśli pali
Zamieszczone przez marekb o k...a ale kiczor i ten kiczowaty zafarb... ale tego cygara to mógłbyś wywalić lub mógłby zapalić jeśli pali Ale tu wszędzie jest logika. Pusta waliza, zgaszone cygaro, okulary słoneczne przy zachmurzonym niebie i tory po których nic nie jeździ...
Zamieszczone przez Cichy Ale tu wszędzie jest logika. Pusta waliza, zgaszone cygaro, okulary słoneczne przy zachmurzonym niebie i tory po których nic nie jeździ... to jak juz o tym mowa, to rzucilo mi sie w oczy od razu, ze ten JD to nieotwarty stoi ;-)
Zamieszczone przez allxages to jak juz o tym mowa, to rzucilo mi sie w oczy od razu, ze ten JD to nieotwarty stoi ;-) I kije nie były kredowane, a Młoda dmucha na końcówkę :P
Zamieszczone przez Cichy I kije nie były kredowane, a Młoda dmucha na końcówkę :P Młoda niech lepiej kija nie dmucha, ponoć można umrzeć ;-)
Zamieszczone przez Cichy Ale tu wszędzie jest logika. Pusta waliza, zgaszone cygaro, okulary słoneczne przy zachmurzonym niebie i tory po których nic nie jeździ... skoro po torach nic nie jeździ, to w sumie mogliby te tory kraść..... zawsze to coś nowego....
moja fotografia ślubna oraz dziecięca i kobiet na CB - zapraszam!
Zasady na forum