Strona 19 z 27 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie widzę związku. Gdyby nie krasnale ogrodowe nie było by "myśliciela"? Bezsęsu. Z resztą ja nic nie wysławiam, odniosłem się do jednego zdjęcia niczego nie proponując w zamian.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

powiem od siebie : dziwna to dyskusja.

Pank, trochę nie kumem Twojego rozumowania.
    Przecież na logikę biorąc: to, czy coś będzie kiczowate czy nie zależy od wykonania...

Zdjęcie na torach może być dobre, podobnie jak zdjęcie całującej się pary młodej.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta

Z warsztatów, a jakie to ma znaczenie dla tego wątku?
    no pewnie nie ma, tak tylko zapytałem. Zastanawiam się tylko czemu masz tyle wolnego czasu w sezonie??

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeżeli wystąpi koniunkcja pary, torów i starej walizki i zostanie to sfotografowane na poważnie, nie, nie uważam że to zdjęcie może być dobre, znaczy może być, ale tylko technicznie. Jest to moja prywatna opinia i nikt nie ma obowiązku się z nią zgadzać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no pewnie nie ma, tak tylko zapytałem. Zastanawiam się tylko czemu masz tyle wolnego czasu w sezonie??
    W ogóle nie mam wolnego czasu, przez tą jałową dyskusję z 5 zdjęć do tyłu jestem, siedzę i obrabiam, ale też nie rozumiem jakie to ma znaczenie dla tego wątku.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 09-09-2010 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

a to już chyba niepotrzebna złośliwość.....

wiecie co, jak się czyta to wszystko to się odechciewa tych ślubów.....

bo tam gdzie kasa, to zaraz nerwy. (sam nie jestem niewinny).

Miasto
    wawa

Domyślnie

Połowa postów od czasu krytyki sławetnego zdjęcia to złośliwości, aż dziwne że niektórzy mają w sezonie tyle czasu nie tylko na wyzłośliwianie się ale nawet na wyszukiwanie zdjęć w kaloszkach

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Ja sie zgadzam - tory, walizka, fotograf - to jest kicz. Ale są młodzi ktorzy tego szukaja.
    A ze ten kicz Cichy jak to Cichy wykonal dobrze technicznie to inna sprawa.
    I uspokójta sie panowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Połowa postów od czasu krytyki sławetnego zdjęcia to złośliwości, aż dziwne że niektórzy mają w sezonie tyle czasu nie tylko na wyzłośliwianie się ale nawet na wyszukiwanie zdjęć w kaloszkach
    dobra, szukanie kaloszów to jeszcze nic.... ja już zdążyłem dzisiaj jednego na battla wyzwać ;-)

a do północy jeszcze daleko, hehe.

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Ja sie zgadzam - tory, walizka, fotograf - to jest kicz. )
    ale przecież na zdjęciu nie ma fotografa, fotograf robił to zdjecie.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 09-09-2010 o 23:35 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Ja sie zgadzam - tory, walizka, fotograf - to jest kicz.
    nastepna bzdura, jak jasne winiety itp. chciałem wam powoli udowodnić, że tak nie jest lcze dyskusja jałowa... panka wie najlepiej
    pank, bez złośliwosci..
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 09-09-2010 o 23:40 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

nastepna bzdura, jak jasne winiety itp. chciałem wam powoli udowodnić, że tak nie jest lcze dyskusja jałowa... panka wie najlepiej
    pank, bez złośliwosci..
    nic nie zrozumiałem przez literówki...

Strona 19 z 27 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów