Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Mieszany widok

Bywalec Awatar Czapa
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

chyba lepiej ten temat wygląda jak są zdjęcia, nie spory ;-)
    ...Ja tu tylko sprzątam C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Spoko, kino się jeszcze nie przeterminowało.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Boszsz, weź się człowieku i odezwij. Para łażąca po torach ze starą walizką jeżeli będzie robiona na serio będzie dla mnie kiczowata. Same tory, sama para czy sama walizka niekoniecznie. Gładzenie się czy całowanie to trochę za mało. Na prawdę bardzo wszystkich przepraszam że to zdjęcie wydaje mi się kiczowate ale nic na to nie poradzę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

pank, a czy te zdjęcia na twojej stronie, młodej w gumiakach to twoje czy z warsztatów??

Domyślnie

troche wdziecznosci Pank, wielcy ahtysci (artysta i fotograf ślubny to dla mnie oksymoron tak swoją drogą) nie istnieliby bez tych, którzy robią kicz. Gdyby ich nie bylo kiczem byc moze bylo by to co tak wysławiasz.
    ochajtajsie

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie widzę związku. Gdyby nie krasnale ogrodowe nie było by "myśliciela"? Bezsęsu. Z resztą ja nic nie wysławiam, odniosłem się do jednego zdjęcia niczego nie proponując w zamian.

Domyślnie

powiem od siebie : dziwna to dyskusja.

Pank, trochę nie kumem Twojego rozumowania.
    Przecież na logikę biorąc: to, czy coś będzie kiczowate czy nie zależy od wykonania...

Zdjęcie na torach może być dobre, podobnie jak zdjęcie całującej się pary młodej.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeżeli wystąpi koniunkcja pary, torów i starej walizki i zostanie to sfotografowane na poważnie, nie, nie uważam że to zdjęcie może być dobre, znaczy może być, ale tylko technicznie. Jest to moja prywatna opinia i nikt nie ma obowiązku się z nią zgadzać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no pewnie nie ma, tak tylko zapytałem. Zastanawiam się tylko czemu masz tyle wolnego czasu w sezonie??
    W ogóle nie mam wolnego czasu, przez tą jałową dyskusję z 5 zdjęć do tyłu jestem, siedzę i obrabiam, ale też nie rozumiem jakie to ma znaczenie dla tego wątku.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 09-09-2010 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Połowa postów od czasu krytyki sławetnego zdjęcia to złośliwości, aż dziwne że niektórzy mają w sezonie tyle czasu nie tylko na wyzłośliwianie się ale nawet na wyszukiwanie zdjęć w kaloszkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Połowa postów od czasu krytyki sławetnego zdjęcia to złośliwości, aż dziwne że niektórzy mają w sezonie tyle czasu nie tylko na wyzłośliwianie się ale nawet na wyszukiwanie zdjęć w kaloszkach
    dobra, szukanie kaloszów to jeszcze nic.... ja już zdążyłem dzisiaj jednego na battla wyzwać ;-)

a do północy jeszcze daleko, hehe.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Ja sie zgadzam - tory, walizka, fotograf - to jest kicz. )
    ale przecież na zdjęciu nie ma fotografa, fotograf robił to zdjecie.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 09-09-2010 o 23:35 Powód: Automerged Doublepost

Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów