tu nie chodzi o wyścig szczurów, o cągłe wymyslanie smyczy, rozjeżdzanie genitaliów młodego skuterem młodej. Chodzi o to że można pokazać w różny sposób temat, nawet ten najbardziej "kiczowaty" jak pocałunki czy przytulanie się pary - to wg ciebie pank nie jest kicz?? Przecież to takie które każdy fotograf ma na swojej stronie.
Tak, tak, przełamujmy schematy, ze wszystkiego dobry fotograf zrobi dobre zdjęcie, szkoda że przynajmniej na razie tylko teoretycznie. Apropo kocyków, właśnie oddałem taką sesję, para pozwoliła mi na jazdy na sesji narzeczeńskiej to na plenerowej zrobiłem też co chcieli i mają na kocyku. Nie, nie wyszły nowatorsko i nietuzinkowo.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
na pytania nie odpowiedziales, ale w zasadzie nie musiales
wierze, chociaz nie wiem co to ma do zdjecia Cichego![]()
dla mnie tory na zdjeciach slubnych kiczem nie sa i nie będą, lubie na nich focić i bedę to robic, natomiast motyw z walizką to już troche pod kicz podchodzi,
ale tak samo mozna uznać za kicz szampana i kieliszki na trawie, czy bańki mydlane, czy dmuchawce wiosną, czy zdjecia na polu rzepaku, czy w końcu sam plener, bo przecież robimy go co tydzien i ciągle praktycznie to samo, w dodatku ciagle tym samym body - kicz straszny,
A Ty ciągle do tego wracasz, a ja ciągle tłumaczę: nie chodziło o to że zrobiłeś coś podobnego i obrobiłeś w prawie identyczny sposób, chodziło tylko o to że ja na Twoim miejscu nie pokazywał bym czegoś takiego świeżo po tym jak ja pokazałem swoje, z czysto marketingowych pobudek.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Otóż to.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
więc pank postaraj się wziąć na następną sesję szampana i kieliszki i zrobić coś fajnego- a nie mówic że to kicz jak jedno stowarzyszenie określ jasne winiety jako niedopuszczalne - gdzie sami członkowie uwazżją się artystamiJa dziś szukam walizki i idę po południu na zdjęcia i postaram się wymusić na młodych część sesji na torach.
Żeby było śmieszniej, mam już od dawna pomysł na zdjęcia z walizką na torach, i na trochę innych standardów też, czekam tylko na odpowiednią parę z dużymi jajami.