Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    nastepna bzdura, jak jasne winiety itp. chciałem wam powoli udowodnić, że tak nie jest lcze dyskusja jałowa... panka wie najlepiej
    Bzdurą jest raczej to że zamiast uszanować czyjeś zdanie i przyjąć do wiadomości odrębną opinię, w niezbyt wybredny sposób próbujesz narzucić swoje. Masz monopol na wiedzę?
    Również bez złośliwości.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

I tym razem się zgodzę. Podaj mi źródło na podstawie którego udowodnisz ze to jest bzdurą. Nie mozesz.
    Bo to jest opinia. W mojej opinii to jest kicz. Mi się kojarzy z kiczem. Widzialem setki zdjec tego typu na witrynkach zakladow foto-ziutkowych, sam robilem rowniez na zyczenie takie foto Wszystkie mialy do tego winietki i w ogole ble. Winietka biala tez mi sie koajrzy z kiczem. Owszem - widzialem ze 2 zdjecia w ktorych nie przeszkadzala. Ale na ogol to po prostu kicz.
    I jak mowie - lubie zdjecia Cichego i nawet tamto mi się podoba, to rownież WG MNIE nie pasuje do zdjęć np panny mlodej na bialym koniu (jakos mi tak utkwilo z plenerow Cichego w pamieci)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dobra, tory są kiczem, bo nie potrafisz tam nic autorskiego, czy choćby fajnego zrobić

Miasto
    wawa

Domyślnie

dobra, tory są kiczem, bo nie potrafisz tam nic autorskiego, czy choćby fajnego zrobić
    Ale kto nie potrafi? Myślałem że nadal rozmawiamy o zdjęciu Cichego. Jesteś w stanie pokazać zdjęcie z torami, parą i starą walizką które nie będzie trącić kiczem? Pokaż, odszczekam, ale i tak nie zmieni to faktu że pokazane tu zdjęcie ani jest autorskie ani fajne.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    I tym razem się zgodzę. Podaj mi źródło na podstawie którego udowodnisz ze to jest bzdurą. Nie mozesz.
    Bo to jest opinia. W mojej opinii to jest kicz. Mi się kojarzy z kiczem. Widzialem setki zdjec tego typu na witrynkach zakladow foto-ziutkowych, sam robilem rowniez na zyczenie takie foto Wszystkie mialy do tego winietki i w ogole ble. Winietka biala tez mi sie koajrzy z kiczem. Owszem - widzialem ze 2 zdjecia w ktorych nie przeszkadzala. Ale na ogol to po prostu kicz.
    I jak mowie - lubie zdjecia Cichego i nawet tamto mi się podoba, to rownież WG MNIE nie pasuje do zdjęć np panny mlodej na bialym koniu (jakos mi tak utkwilo z plenerow Cichego w pamieci)
    i dopóki zamykasz się w ramach i ograniczeniach będziesz jak panktylko wyrobnikiem, klonotwórcą itd... Nie mówie, ze ja nim nie jestem

Domyślnie

ale jałowa dyskusja, coś w stylu "przenosimy krzyż czy nie".

a ja myślałem że dziecinny jestem i nadpobudliwy, a tu takie dyskusje..

dzięki Panowie !
    dowartościowałem się.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
    wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..

Miasto
    wawa

Domyślnie

i dopóki zamykasz się w ramach i ograniczeniach będziesz jak panktylko wyrobnikiem, klonotwórcą itd... Nie mówie, ze ja nim nie jestem
    W tym zawodzie w jakimś stopniu zawsze będzie się klonotwórcą, nie da się każdą sesją od nowa przewracać ślubny światek do góry nogami, dobrze jak jedna, dwie w roku wykraczają poza przyjęte standardy ale jak już kopiować to z dobrych wzorców IMHO.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
    wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..
    no dobra, a co powiesz na kopulacyjną sesję MArka ?

MArek dobrze pamiętam ? to Twoje ? wrzucałeś tu kiedyś..... mody "brał" młodą na masce samochodu....

chociaż, fakt, młody na smyczy Panka też niczego sobie.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Loome, przychodzi ci para i mówi, że chce, mało ona musi mieć zdjęcia z szampanem, kieliszkami na środku ogrodu, na kocyku. Zrób tak by cię nie nazwano fotoziutkiem, a uwież mi da się i przed Kapliczką nieziutkową grupówkę zrobić

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów