Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Podsumowane idealnie. Nie wiem czemu ostatnio pank wszystkim wmawia, że się powtarzają, jeśli ktoś robi tzw. "standardy". Przecież też takie zdjęcia ma w portfolio.
    Tory i walizka to nie jest standard, to w tej chwili kwintesencja kiczowatego zdjęcia ślubnego. Gdybym zobaczył to w galerii kogokolwiek innego, wzruszył bym ramionami i nic nie powiedział, ale taki banał banałów w galerii Cichego który przyzwyczaił mnie do znacznie wyższych lotów autentycznie mnie zaskoczył, stąd wpis. Każdy może robić takie zdjęcia jakie lubi, wiem że czasem trzeba zrobić coś wbrew sobie, ale ja bym się najzwyczajniej w świecie wstydził pokazać coś takiego w zestawieniu z naprawdę dobrą resztą.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A tak przy okazji, którzy co ci "wszyscy"? No i nie wmawiałem Cichemu że się powtarza tylko że to zdjęcie na tle jego innych zdjęć wygląda jak śmierdzący bąk w perfumiarni.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 09-09-2010 o 21:26 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mamy widocznie inne poczucie kiczu. Gdybym robił zdjęcia w Warszawie z pewnością za kicz i banał uznałbym zdjęcia z Pałacem Kultury w tle. To nie jest tak do końca przytyk, ale pierwsza myśl jaka się nasuwa po rzucie oka na Twoje portfolio.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dobra, nie napisałem tego żeby się przerzucać złośliwościami, jak pisałem, generalnie lubię Twoje zdjęcia, dla tego się zdziwiłem. Odwracanie kota ogonem, szperanie po portfolio i wzajemne wypominki to coś co mnie nie interesuje, napisałem co myślę, więcej tego nie zrobię bo widzę że szkoda czasu. Świetne zdjęcie z torami Cichy, jak dorosnę, chcę być taki jak Pan.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Chyba masz zły dzień. Mnie sesja na torach się podoba i na pewno ją dorzucę do swojego folio na koniec sezonu.

Nie szperałem na Twojej stronie, żeby szukać złośliwości, tylko żeby sprawdzić, z kim mam do czynienia
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    wawa

Domyślnie

Spoko, gratki.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Podsumowane idealnie. Nie wiem czemu ostatnio pank wszystkim wmawia, że się powtarzają, jeśli ktoś robi tzw. "standardy". Przecież też takie zdjęcia ma w portfolio.
    A co Ty? Toć pank już od roku śluby klepie i wyznacza standardy. Wszystkim teraz będzie mówił co jest dobre a co fe. Niech się ktoś nie zgodzi
    Marki trzy.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    A co Ty? Toć pank już od roku śluby klepie i wyznacza standardy. Wszystkim teraz będzie mówił co jest dobre a co fe. Niech się ktoś nie zgodzi
    Bardzo uprzejmie przepraszam Państwa że śmiałem kiczowate zdjęcie na torach nazwać kiczowatym zdjęciem na torach. Nie wiedziałem że swobodę wyrażania opinii mają wszyscy oprócz mnie, nie wiedziałem też że zdjęć Cichego nie należy krytykować żeby nie oburzyć stada klakierów, ale teraz już wiem i się zastosuję.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Pank, sam napisałeś, że tory z walizką to banał, jednak wg mnie do kiczu brakuje mu jeszcze marnego wykonania.
    Z "wszystkimi" to generalizowałem, bo zdarzyło Ci się już udowadnianie, że jeśli coś jest oklepane to jest be. Teraz, że kicz.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Miasto
    wawa

Domyślnie

"Majteczki w kropeczki" zagrane dobrze czy źle będą kiczowatą piosenką, chyba że Tymański je zagra, wtedy dalej będą kiczowatą piosenką, ale jednocześnie będą żartem z kiczowatych piosenek. Tu żartu nie widzę. Nic nie udowadniam, nikomu nic nie narzucam, wypowiadam się we własnym imieniu bez uzurpacji prawa do głoszenia prawd absolutnych.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Natarczywie przypomina mi sie pewna stopa...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów