Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
I tym razem się zgodzę. Podaj mi źródło na podstawie którego udowodnisz ze to jest bzdurą. Nie mozesz.
Bo to jest opinia. W mojej opinii to jest kicz. Mi się kojarzy z kiczem. Widzialem setki zdjec tego typu na witrynkach zakladow foto-ziutkowych, sam robilem rowniez na zyczenie takie foto Wszystkie mialy do tego winietki i w ogole ble. Winietka biala tez mi sie koajrzy z kiczem. Owszem - widzialem ze 2 zdjecia w ktorych nie przeszkadzala. Ale na ogol to po prostu kicz.
I jak mowie - lubie zdjecia Cichego i nawet tamto mi się podoba, to rownież WG MNIE nie pasuje do zdjęć np panny mlodej na bialym koniu (jakos mi tak utkwilo z plenerow Cichego w pamieci)
dobra, tory są kiczem, bo nie potrafisz tam nic autorskiego, czy choćby fajnego zrobić
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ale jałowa dyskusja, coś w stylu "przenosimy krzyż czy nie".
a ja myślałem że dziecinny jestem i nadpobudliwy, a tu takie dyskusje..
dzięki Panowie !
dowartościowałem się.
czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..
Loome, przychodzi ci para i mówi, że chce, mało ona musi mieć zdjęcia z szampanem, kieliszkami na środku ogrodu, na kocyku. Zrób tak by cię nie nazwano fotoziutkiem, a uwież mi da się i przed Kapliczką nieziutkową grupówkę zrobić![]()