Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A co jest bez sensu w tym że dwoje ludzi chcą przy okazji ślubu zrobić sobie trochę zdjęć?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Wywal z oferty plener i jedziesz.
    taaaa.... jasne, znajdź mi parę która będzie chciała tylko repo...
    to znaczy znajdziesz, ale ile tych par ?

już myślałem o tym, nie ma bata.... nie w Polsce i nie taki żuczek jak ja.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Ja was pogodzę. Tory i walizka to kicz. Bez względu na wykonanie. Bo to jest ujęcie bez sensu. Co do diabła robią młodzi w ślubnych strojach z jedną walizką na torach ? Czy jadą gdzieś ? Może przyjechali właśnie ? Może zwiał im pociąg ? Zrozumieli swój błąd i mają zamiar rzucić się pod pociąg ? Skoro mają taki zamiar, to po co im walizka ? I co jest w walizce ? Pytania oczywiście bez sensu. Skoro nie ma o co pytać, to chociaż może jakieś wrażenia estetyczne ma takie ujęcie ? No własnie nie ma, bo cóż estetycznego może być w torach? Rytm ? Kolor ? Kształt ?
    A właśnie, że jest sens. Albo i kilka.
    Jeśli ktoś znalazł się na zadupiu gdzie jedynym środkiem transportu pozostała kolej to na stację kolejową dotrzesz najwygodniej tylko torami.
    Również z pociągu do domu możesz iść torami.
    Jeśli uciekł ci pociąg a następny jest za parę godzin lub dni to wyruszasz w romantyczną podróż z walizką tymi torami co miałeś jechać pociągiem. Nie znasz innej drogi.
    Już nie wspomnę o wielu alegoriach łączących młodych, podróż, walizki, drogi...

EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    nie wiem czy to ironia czy nie ale tak myslac to cały plener jest kompletnie bez sesnu,
    Cały nie jest bez sensu, bo są ujęcia w plenerze które dają wrażenie estetyczne i to jest cel takich ujęć. Natomiast tory takich wrażeń nie dają.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Z serii zdjęcia kiczowate

1

2

3
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cały nie jest bez sensu, bo są ujęcia w plenerze które dają wrażenie estetyczne i to jest cel takich ujęć. Natomiast tory takich wrażeń nie dają.
    ej, no....... ja lubię tory, zwłaszcza te relacji warszawa wileńska - małkinia...

wiesz jak fajnie się kiedyś w dzieciństwie kładło monety na nie a potem pociąg rozjeżdżał ?

dajcie spokój torom.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Cichy to w Wielkopolsce ?

Widzę że Wam też podkłady wymienili na beton...
    u nas na wschodzie w Azji też.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 10-09-2010 o 00:47 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

to juz jest chyba kwestią gustu,

jedni lubia bardziej klimatyczne, nostalgiczne klimaty industrialne a inni zieloną trawke i kolorowe motylki i inne duperele

ja lubie to i to, a pary mam rozne,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Kurka wodna, a wystarczyło dać młodych na przystanek autobusowy a nie kolejowy...
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    A właśnie, że jest sens. Albo i kilka.
    Jeśli ktoś znalazł się na zadupiu gdzie jedynym środkiem transportu pozostała kolej to na stację kolejową dotrzesz najwygodniej tylko torami.
    Również z pociągu do domu możesz iść torami.
    Jeśli uciekł ci pociąg a następny jest za parę godzin lub dni to wyruszasz w romantyczną podróż z walizką tymi torami co miałeś jechać pociągiem. Nie znasz innej drogi.
    Już nie wspomnę o wielu alegoriach łączących młodych, podróż, walizki, drogi...

Nooooo, tylko czemu taką niewygodną podróż po podkładach kolejowych robić w całym tym ślubnym pancerzu ? W końcu mają walizkę, to powinni mieć jakieś ciuchy na zmianę. No chyba, że w walizce są same koperty, to wtedy ma to jakiś sens.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ej, no....... ja lubię tory, zwłaszcza te relacji warszawa wileńska - małkinia...

wiesz jak fajnie się kiedyś w dzieciństwie kładło monety na nie a potem pociąg rozjeżdżał ?
    oj różne rzeczy się kładło na torach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Po cygarze się poddałem.
    Spadam, bo mi regionalny 5.40 ucieknie.

Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów